Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

PAU:n lakon aikaiset viivästyneet lähetykset toimitetaan jouluun mennessä

03.04.2020
Jaa:


28.11.2019

PAU:n lakon aikaiset viivästyneet lähetykset toimitetaan jouluun mennessä

PAU:n lakko on päättynyt ja lakon aikaista lähetysjonoa on alettu purkaa. Viivästyneet lähetykset toimitetaan Postin toimesta perille valtaosin jouluun mennessä. Pieni osa lähetyksistä toimitetaan tammikuussa. Huomioithan, että viiveitä toimituksissa voi edelleen esiintyä ja voit edelleen halutessasi sopia noudon tai tilata pakettitoimituksen kiireelliselle lähetykselle.

Myös monet hygieniapassit ovat vielä matkalla testaajille. Pyydäthän väliaikaista todistusta asiakaspalvelumme kautta, mikäli todistuksella on kiire.

Voit seurata Postin tiedotusta täällä.

8.11.2019

PAU:n lakko viivästyttää Postin toimituksia – sovi nouto tai tilaa pakettina

Oletko tilaamassa kirjaa verkkokaupasta tai tarvitsetko virallisen hygieniapassin nopeasti? Huomioithan, että PAU:n lakko 11.–24.11.2019 tulee viivästyttämään Postin kirjetoimituksia jopa viikkoja. Pakettitoimituksissa viiveet ovat arvioiden mukaan päiviä. Mikäli haluat nopeuttaa tuotteen toimitusta lakon aikana ja heti sen jälkeen, lisää ostoskoriisi Ylimääräinen käsittely- ja postituskulu, niin lähetämme tilauksesi pakettina. Mahdollisuuksien mukaan, nouda tuote toimistoltamme osoitteesta Iso Roobertinkatu 20–22 A, Helsinki.

Hygieniapassien toimituksissa tulee todennäköisesti esiintymään myös viiveitä painotalon lähettäessä todistuksia testaajille. Mikäli tarvitset todistuksen suorituksestasi pian, pyydä testaajaa lähettämään sinulle väliaikainen todistus.

Lisätietoja

Postin tiedote 7.11.2019

Ajankohtaista