Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

PAU:n lakko viivästyttää Postin toimituksia. Lisätietoja

PAU:n lakko viivästyttää Postin toimituksia – sovi nouto tai tilaa pakettina

08.11.2019
Jaa:

Oletko tilaamassa kirjaa verkkokaupasta tai tarvitsetko virallisen hygieniapassin nopeasti? Huomioithan, että PAU:n lakko 11.–24.11.2019 tulee viivästyttämään Postin kirjetoimituksia jopa viikkoja. Pakettitoimituksissa viiveet ovat arvioiden mukaan päiviä. Mikäli haluat nopeuttaa tuotteen toimitusta lakon aikana ja heti sen jälkeen, lisää ostoskoriisi Ylimääräinen käsittely- ja postituskulu, niin lähetämme tilauksesi pakettina. Mahdollisuuksien mukaan, nouda tuote toimistoltamme osoitteesta Iso Roobertinkatu 20–22 A, Helsinki.

Hygieniapassien toimituksissa tulee todennäköisesti esiintymään myös viiveitä painotalon lähettäessä todistuksia testaajille. Mikäli tarvitset todistuksen suorituksestasi pian, pyydä testaajaa lähettämään sinulle väliaikainen todistus.

Lisätietoja

Postin tiedote 7.11.2019

Ajankohtaista