Hygieniapassi eri kielillä

Valmistautuminen hygieniapassitestiin arabian kielellä

Oletko itse tai ohjattavasi tulossa arabiankieliseen hygieniapassitestiin? Valmistauduthan hygieniapassitestiin huolellisesti ennakkoon. Hygieniapassi.fi / Osaamistehdas Oy tarjoaa nyt monipuoliset mahdollisuudet hygieniapassitestiin valmistautumiseen arabian kielellä.

Harjoittele.fi-palvelu arabian kielellä

Osaamistehdas Oy toteutti vuonna 2016 yhteistyössä Startup Refugees -yritysverkoston kanssa Harjoittele.fi:n hygieniapassi-osion tuottamisen arabian kielelle. Ison projektin toteuttaminen on helpottanut tähän mennessä jo satojen arabiankieliseen hygieniapassitestiin osallistuneiden testiin valmistautumista. Palvelu opettaa käyttäjälleen hygieniapassin osa-alueiden lisäksi vastaustekniikkaa, minkä hallitsemisesta on suuri hyöty varsinaisessa hygieniapassitestissä.

Harjoittele.fi:n arabiankielinen hygieniapassi-osio sisältyy Hygieniapassi.fi:n järjestämiin arabiankielisiin hygieniapassitesteihin sekä yritysten tilaamiin arabiankielisiin yksityistilaisuuksiin. Jätä meille tarjouspyyntö tai kysy lisää suoraan Hygieniapassi.fi:n asiakaspalvelusta, info@hygieniapassi.fi / p. 0400 809 009.

Arabiankieliset kertauskoulutukset

Hygieniapassi.fi:n / Osaamistehdas Oy:n ja Startup Refugees -yritysverkoston välinen yhteistyö on saanut jatkoa koulutusten järjestämisen merkeissä. Vuonna 2017 järjestimme yhteistyössä ensimmäisen avoimen, ilmaisen arabiankielisen kertauskoulutuksen hygieniaosaamisesta. Nyt koulutuksia pyritään järjestämään säännöllisesti. Koulutuksessa käydään läpi hygieniaosaamisen perusteita ja vastaustekniikkaa.

Koulutuksiin tulee ilmoittautua erikseen. Tulevat koulutusajat ja ilmoittautuminen löytyvät Hygieniapassi.fi-sivun Koulutukset-osiosta.

Arabiankielinen kirja Osaamistehtaan toimistolla

Olemme varanneet yhden kappaleen Elintarvikehygienian perusteet -kirjan arabiankielisestä versiosta asiakkaidemme käyttöön. Kirjan lukeminen Osaamistehtaan toimistolla onnistuu aukioloaikojemme puitteissa. Kirjaa ei ole mahdollista lainata eikä sen kopioiminen ole sallittua. Kirjasta voi kuitenkin ostaa oman kappaleen itselleen toimistollamme tai tilata sen itselleen postitettuna Hygieniapassi.fi:n verkkokaupasta.