Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Hygieniapassitestin hinta

14.03.2014
Jaa:

Hygieniapassi – Hinta

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestejä lähes päivittäin koko Suomen alueella suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valikoimassa on hygieniapassitestejä myös mm. kiinaksi, thaiksi, arabiaksi, venäjäksi ja viroksi. Pyydettäessä Hygieniapassi.fi järjestää hygieniapassitestejä myös muilla kielillä sekä yksityistilaisuuksia ryhmille. Pyydä tarjous koulutus- tai testauspaketista!

Avonten hygieniapassitestien hinnat vaihtelevat testityypeittäin. Hinta ja maksutapavaihtoehdot ovat näkyvissä kunkin tilaisuuden kohdalla. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Yksityistilaisuuksien hinta määräytyy testityypin minimiosallistujamäärän hinnan tai kokonaisuutta varten räätälöidyn tarjouksen mukaan.

 

Hygieniapassitesti 

Suomeksi / ruotsiksi, alk. 40 €
Hylätyn testin uusinta, alk. 30 €

Erityistilannetestit

 
Englanninkielinen testi         alk. 50 €
 
  Käännetyt kielet                   alk. 99 €  
 
Sanakirjatesti                       alk. 60 €
 
     

 

 Koulutukset

  Preppauskurssi 2 h, suomi                                30 €
  Preppauskurssi 2 h, englanti                 40 €

 

Laskutuslisä yrityksille laskutettaessa 10 € / lasku (alv. 0 %)

 

Peruutukset

Mikäli osallistuminen tilaisuuteen peruuntuu peruutusehtojen mukaisesti ja osallistumismaksu on suoritettu, lähetämme osallistujalle maksukoodin uutta ilmoittautumista varten. Maksukoodi lähetetään käyttäjätietoihin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja se on voimassa vuoden lähetyspäivästä.

Ajankohtaista