Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.

Hygieniapassitestiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sivulla näkyvään testiin syöttämällä tietosi kaavakkeeseen ja painamalla “rekisteröidy”. Tämän testin maksutavat näet alla. Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa välittää sinulle tärkeitä testeihin liittyviä tietoja. Mikäli olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi, niin riittää, että kirjaudut sisään saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Testin tiedot

Päivämäärä
Kello 12.00
Kielet englanti
Paikka Keski-Espoon uimahalli
Kaivomestarinniitty 2
02770 Espoo

Luokka

Testin tyyppi Englanninkielinen testi / Erityistesti
Hinta
 • Testin hinta, verkkomaksu 53,00
 • Testin opiskelijahinta, verkkomaksu 50,00
 • Hylätyn testin uusiminen, verkkomaksu 30,00
 • Testin hinta, käteismaksu 55,00
 • Testin opiskelijahinta, käteismaksu 53,00
 • Hylätyn testin uusiminen, käteismaksu 35,00

Huom. Erityistilannetesti on tarkoitettu vain niille, jotka eivät perustellusta syystä pysty tekemään normaalia testiä. Osaamistestaaja arvioi erityistilannetestit tarkkaan ja tapauskohteisesti. Seuraa ohjeita tarkkaan.


Lisätiedot

Tämä testi järjestetään, mikäli testiin osallistuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen sähköpostitse osoitteeseen info@hygieniapassi.fi.

Saavuthan testipaikalle 15 minuuttia ennen testin alkua. Ota mukaan voimassa oleva virallinen, kuvallinen henkilötodistus sekä voimassa oleva opiskelijakortti, mikäli olet opiskelija. voi tarkistaa tästä linkistä, mitkä dokumentit kelpaavat henkilöllisyyden todistamiseen.

Hyväksytyt henkilöllisyystodistukset

 • Suomalaiset dokumentit: suomalainen kuvallinen henkilöllisyystodistus, passi, ajokortti (myös mopokortti)
 • Ulkomaan virallinen passi
 • Muukalaispassi ja pakolaisen matkustusasiakirja
 • Poliisin tai rajavartiolaitoksen antama leimallinen asiakirja, joka todistaa passin olevan viranomaisen hallussa. Asiakirjassa tulee olla kopio passista.
 • Seuraavissa maissa myönnetty virallinen henkilökortti: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liettua, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tsekki, Unkari, Viro.

Lisätietoja henkilöllisyystodistuksista nettisivuiltamme, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

Testilomakkeeseen täytetään tikkukirjaimilla vastaajan etu- ja sukunimi sekä syntymäaika. Testitilaisuudessa ei ole aikarajaa ja sieltä saa poistua aikaisintaan 20 minuutin kuluttua testin aloittamisesta. Testi koostuu 40 väittämästä, joista 34 tulee olla oikein testin läpäisemiseksi.

Tämä testi on normaali kirjallinen testi, joten huomioithan, että apuvälineet, kuten sanakirjat, eivät ole testin aikana sallittuja. Vastaamisen tulee tapahtua kirjallisesti ja täysin itsenäisesti. Vastaamiseen käytetään sinistä kuulakärkikynää, jolla osallistuja merkitsee rastin (x) "oikein" tai "väärin" -ruutuun sen mukaan onko hän samaa vai eri mieltä väittämän kanssa. Mikäli vastausta muutetaan, tulee ensimmäinen vastaus peittää selkeästi ja merkitä rasti oikean vastauksen kohdalle.

Vastauksien etsiminen tai katsominen muilta sekä muistiinpanojen/opiskelumateriaalin tai muiden apuvälineiden käyttö on kielletty. Ohjeiden noudattamatta jättäminen on peruste testin hylkäämiseen ja testattavan poistamiseen testitilasta.

Tervetuloa ja onnea testiin!


Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Hygieniapassiin, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu sisään

Maksutavat