Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Ilmoittautuminen

Hygieniapassitesti la 12.12.2020

Aika la 12.12.2020 klo 16.30
Paikka Ravintola Pullman, kokoustila, 2.krs., Helsingin Päärautatieasema
Rautatientori
00100 Helsinki
Ravintola Pullman, kokoustila, 2.krs., Helsingin Päärautatieasema
Rautatientori
00100 Helsinki
Kielet suomi, ruotsi, englanti
Hinta 44 €
Lisää tietoa testistä  Lisää tietoa testistä 

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta.

Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hinta

verkkomaksu:

44 € Testin hinta
41 € Testin opiskelijahinta
31 € Hylätyn testin uusiminen

Lisätiedot

Tämä testi järjestetään, mikäli testiin osallistuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen testiä sähköpostitse osoitteeseen info@hygieniapassi.fi.

Saavuthan testipaikalle 15 minuuttia ennen testin alkua. Ota mukaan voimassa oleva virallinen, kuvallinen henkilötodistus sekä voimassa oleva opiskelijakortti, mikäli olet opiskelija. voi tarkistaa tästä linkistä, mitkä dokumentit kelpaavat henkilöllisyyden todistamiseen.

Testilomakkeeseen täytetään tikkukirjaimilla vastaajan etu- ja sukunimi sekä syntymäaika. Vastausaikaa on 45 minuuttia ja testitilaisuudesta saa poistua aikaisintaan 20 minuutin kuluttua testin aloittamisesta. Testi koostuu 40 väittämästä, joista 34 tulee olla oikein testin läpäisemiseksi.

Tämä testi on normaali kirjallinen testi, joten huomioithan, että apuvälineet, kuten sanakirjat, eivät ole testin aikana sallittuja. Vastaamisen tulee tapahtua kirjallisesti ja täysin itsenäisesti. Vastauksien etsiminen tai katsominen muilta sekä muistiinpanojen, opiskelumateriaalin tai muiden apuvälineiden käyttö on kielletty. Ohjeiden noudattamatta jättäminen on peruste testin hylkäämiseen ja testattavan poistamiseen testitilasta. Testimaksua ei palauteta, mikäli testiin osallistuja joudutaan poistamaan testitilasta ja/tai testi hylätään ohjeiden rikkomisen takia.

Vastaamiseen käytetään sinistä kuulakärkikynää, jolla osallistuja merkitsee rastin (x) "oikein" tai "väärin" -ruutuun sen mukaan, onko hän samaa vai eri mieltä väittämän kanssa. Mikäli vastausta muutetaan, tulee ensimmäinen vastaus peittää selkeästi ja merkitä rasti oikean vastauksen kohdalle.

Tervetuloa ja onnea testiin!