Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.

Hygieniapassitestiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sivulla näkyvään testiin syöttämällä tietosi kaavakkeeseen ja painamalla “rekisteröidy”. Tämän testin maksutavat näet alla. Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa välittää sinulle tärkeitä testeihin liittyviä tietoja. Mikäli olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi, niin riittää, että kirjaudut sisään saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Testin tiedot

Päivämäärä
Kello 10.00
Kielet thai
Paikka Perhetalo Heideken, Sophien Sali
Sepänkatu 3
20700 Turku

2. kerros.

Testin tyyppi Käännetty testi / Erityistesti
Hinta
 • Testin hinta, verkkomaksu 99,00
 • Testin opiskelijahinta, verkkomaksu 99,00
 • Hylätyn testin uusiminen, verkkomaksu 60,00
 • Testin hinta, käteismaksu 120,00
 • Testin opiskelijahinta, käteismaksu 99,00
 • Hylätyn testin uusiminen, käteismaksu 65,00

Huom. Erityistilannetesti on tarkoitettu vain niille, jotka eivät perustellusta syystä pysty tekemään normaalia testiä. Osaamistestaaja arvioi erityistilannetestit tarkkaan ja tapauskohteisesti. Seuraa ohjeita tarkkaan.


Lisätiedot

Tämä on pelkkä testi. Opiskelethan testiä varten etukäteen. Voit ostaa thainkielisen materiaalin verkkokaupastamme.

Tämä testi järjestetään, mikäli testiin osallistuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen sähköpostitse osoitteeseen info@hygieniapassi.fi.

Saavuthan testipaikalle viimeistään 15 minuuttia ennen testin alkua. Ota mukaan voimassa oleva virallinen, kuvallinen henkilötodistus sekä voimassa oleva opiskelijakortti, mikäli olet opiskelija. voi tarkistaa tästä linkistä, mitkä dokumentit kelpaavat henkilöllisyyden todistamiseen.

Hyväksytyt henkilöllisyystodistukset

 • Suomalaiset dokumentit: suomalainen kuvallinen henkilöllisyystodistus, passi, ajokortti (myös mopokortti)
 • Ulkomaan virallinen passi
 • Muukalaispassi ja pakolaisen matkustusasiakirja
 • Poliisin tai rajavartiolaitoksen antama leimallinen asiakirja, joka todistaa passin olevan viranomaisen hallussa. Asiakirjassa tulee olla kopio passista.
 • Seuraavissa maissa myönnetty virallinen henkilökortti: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liettua, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tsekki, Unkari, Viro.

Lisätietoja henkilöllisyystodistuksista nettisivuiltamme, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

Testilomakkeeseen täytetään tikkukirjaimilla vastaajan etu- ja sukunimi sekä syntymäaika. Testitilaisuudessa ei ole aikarajaa ja sieltä saa poistua aikaisintaan 20 minuutin kuluttua testin aloittamisesta. Testi koostuu 40 väittämästä, joista 34 tulee olla oikein testin läpäisemiseksi.

Tämä testi on käännetty testi, jonka aikana ei ole sallittua käyttää apuvälineitä. Osallistujille jaetaan suomen- tai englanninkielinen vastauspaperi ja testikielelle käännetty käännöspaperi. Vastaamisen tulee tapahtua kirjallisesti ja täysin itsenäisesti vastauspaperiin. Vastaamiseen käytetään sinistä kuulakärkikynää, jolla osallistuja merkitsee rastin (x) "oikein" tai "väärin" -ruutuun sen mukaan onko hän samaa vai eri mieltä väittämän kanssa. Mikäli vastausta muutetaan, tulee ensimmäinen vastaus peittää selkeästi ja merkitä rasti oikean vastauksen kohdalle.

Vastauksien etsiminen tai katsominen muilta sekä muistiinpanojen/opiskelumateriaalin, sanakirjan tai muiden apuvälineiden käyttö on kielletty. Ohjeiden noudattamatta jättäminen on peruste testin hylkäämiseen ja testattavan poistamiseen testitilasta.

Tervetuloa ja onnea testiin!


Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Hygieniapassiin, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu sisään

Maksutavat