Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Hygieniapassitesti omalla koululla

11.01.2021
Jaa:


Hygieniapassitesti koululla tai omalla paikkakunnalla

Vuonna 2021 tarjoamme hygieniapassitestin ryhmälle edullisesti joko oman koulun tiloissa tai paikkakunnan avoimissa testeissä. Kun osallistujia on yhteensä vähintään 15, testin hinta on 37 € / hlö, ja kaupan päälle saa 14 vrk Harjoittele.fi-treeniaikaa (arvo 9,90 €). Etu koskee myös oppilaitosten henkilökuntaa ja opiskelijoiden perheenjäseniä!


Näin helppoa se on:

1. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten haluaisitte toteuttaa testin:

Kumpi vaihtoehto sopii teille paremmin?

1) Oma testitilaisuus väljässä tilassa reiluin turvavälein (esim. ruokala, auditorio tai sali)

2) Osallistumiset avoimiin hygieniapassitesteihimme normaalia edullisempaan hintaan (ryhmän koosta riittää alustava arvio, joka ei ole sitova)

2. Me luomme teille oman ilmoittautumis- ja verkkomaksulinkin

Jokainen maksaa testin itse / yhdessä huoltajan kanssa. Ilmoittautumisen jälkeen jokainen saa oman 14 vuorokauden Harjoittele.fi-käyttökoodin sähköpostitse. 

3. Testaajamme tulee pitämään hygieniapassitestin TAI ryhmän jäsenet osallistuvat itse valitsemiinsa testeihin

Jos testi on koulun omissa tiloissa, huolehdittehan riittävistä turvaväleistä. Isoille ryhmille voimme pitää useamman testin. Jos osallistujat tulevat avoimiin testeihin, löydät lisätietoa koronatilanteen järjestelyistä täältä.

Jokainen tarvitsee testiin mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksenLisätietoja ja lista hyväksytyistä henkilöllisyystodistuksista.

4. Todistukset ja passit lähetetään koululle TAI suoraan osallistujille

Testin läpäissyt henkilö saa tiedon tuloksista testin jälkeen. Hygieniapassien toimituksessa kestää noin 2–4 viikkoa. Toimitamme passit koululle yhteispostituksena (oma testitilaisuus) tai suoraan jokaiselle osallistujalle (avoimet testit).

 

Ota yhteyttä:

info@hygieniapassi.fi / 0400 809 009

 

"Harjoittelu oli helppoa ja testi selkeä ja helppo osallistua sekä järjestää."
"Hygieniapassin suoritettuani pääsen helpommin kesätöihin esim kahvilaan."
"Testiin liittyvät harjoitusmahdollisuudet olivat hyvät ja testin järjestäminen sujui ongelmitta."

(Asiakkaiden palautteita)

 

Osaamistehdas Oy / Hygieniapassi.fi on valtakunnallinen hygieniapassitestejä ja -koulutusta järjestävä yritys. Järjestämme avoimia testitilaisuuksia viikoittain ympäri Suomen, useilla eri kielillä. Testauksia ja koulutuksia räätälöidään niin yrityksille kuin oppilaitoksillekin. Palveluihimme kuuluvat myös mm. harjoittelumahdollisuus Harjoittele.fi -palvelussa sekä englanninkieliset sivustot www.hygienepassport.fi ja www.trainify.fi

Ajankohtaista