Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu sivulla näkyvälle kurssille syöttämällä tietosi kaavakkeeseen ja painamalla “rekisteröidy”. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai käteisellä kurssipaikalla. Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa välittää sinulle tärkeitä kurssiin liittyviä tietoja. Mikäli olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi niin riittää, että kirjaudut sisään saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksu veloitetaan mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kurssin tiedot

Päivämäärä 31.07.2017
Kello 14.00
Kielet suomi, Finnish
Paikka Ehjä Ry
Pohjoinen Hesperiankatu 15 A 11
00260 Helsinki
Tyyppi Normaalikurssi
Hinta
  • Kurssin hinta, verkkomaksu 0
  • Kurssin opiskelijahinta, verkkomaksu 0
Lisätiedot

Tervetuloa hygieniaosaamiskoulutukseen!Koulutus järjestetään kahdessa osassa:

31.7. klo 14–18 Hygieniaosaamiskoulutus Osa 1

8.8. klo 16–18 Hygieniaosaamiskoulutus Osa 2

8.8. klo 18–20 HygieniapassitestiSaavuthan paikalle 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Ota hygieniapassitestiin mukaan voimassa oleva virallinen, kuvallinen henkilötodistus. Voit tarkistaa tästä linkistä, mitkä dokumentit kelpaavat henkilöllisyyden todistamiseen.


Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Hygieniapassiin, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu sisään