Hygieniapassi.fi-stipendi kotitalouden tai terveystiedon osaajalle

Osaamistehdas Oy / Hygieniapassi.fi jakaa tänä keväänä kolme stipendiä, joiden arvo on 52,90 €. Stipendiin kuuluu 14 vrk aikaa harjoitella hygieniapassitestiin Harjoittele.fi-sivustolla sekä yksi hygieniapassitesti Hygieniapassi.fi:n järjestämissä avoimissa testeissä, joita järjestetään useilla eri paikkakunnilla.

Hakuohjeet

Stipendiä voi hakea oppilaalleen peruskoulun kotitalouden ja/tai terveystiedon opettaja. Stipendin saaja voi olla oppilas miltä tahansa yläkoulun luokka-asteelta. Kirjoita hakemukseen oppilaan ja koulun nimi sekä lyhyt, n. 300-400 merkin perustelu siitä, miksi stipendi tulisi myöntää tälle oppilaalle. Lähetä hakemus viimeistään su 28.5. sähköpostitse osoitteeseen info@hygieniapassi.fi otsikolla STIPENDIHAKEMUS.

Stipendin saajat

Hygieniapassi.fi:n raati tekee päätökset stipendin saajista maanantaina 29.5. ja olemme stipendiä hakeneisiin opettajiin erikseen yhteydessä. Pidätämme oikeuden julkaista stipendin saajan etunimen sekä otteita perusteluista viestintäkanavissamme.

Mikä Hygieniapassi.fi?

Hygieniapassi.fi / Osaamistehdas Oy on yrittäjien vetämä nuori ja innovatiivinen yritys, joka järjestää hygieniatestauksia ja -koulutuksia valtakunnallisesti. Yrityksen tavoitteena on mahdollistaa ja vaalia elinikäistä oppimista ja työllistymistä. Stipendillä haluamme tukea nuorten hygieniaosaamista sekä edistää terveellisiä ja puhtaita elämäntapoja.

Hygieniapassi.fi
Osaamistehdas.fi