Hygieniapassitesti omalle ryhmälle

Mikäli testattavia on useita tai avoimeen testitilaisuuteen osallistuminen ei jostain syystä ole mahdollista, voi osaamistestaaja tulla myös asiakkaan osoittamaan testipaikkaan, mikäli osaamistestaaja hyväksyy sen testitilanteeseen soveltuvaksi.

Voitte ehdottaa meille testipäivää, -aikaa ja paikkaa. Pyrimme huomioimaan kaikki pyynnöt, jotka saamme riittävän järjestelyajan puitteissa. Järjestämme hygieniapassitestejä koko Suomessa.

Testattavia voivat olla esimerkiksi koululais- ja opiskelijaryhmät, järjestöjen ja seurojen jäsenet tai yritysten työntekijät ym. ryhmät. Voit myös tilata vähintään viiden henkilön ryhmälle hygieniapassitestin kielellä, jota ei sillä hetkellä löydy valikoimastamme tai tulevat testipäivät tai -paikat eivät ole sinulle sopivia. Järjestämme hygieniapassitestin toivotulla kielellä, mikäli kielelle on saatavilla kääntäjä.

Testipaikassa on oltava riittävästi istumapaikkoja, niin että varmistetaan yksilöllinen osaamistestiin vastaaminen sekä tarvittavat välineet osaamistestin suorittamiseen. Tilan tulee olla rauhallinen, osaamistestiin osallistuvat henkilöt eivät saa istua niin, että voivat katsoa toisiltaan vastauksia. Testipaikoiksi soveltuvat esimerkiksi koululuokat, kerhotilat, neuvotteluhuoneet, kokous- ja juhlatilat.

Pyydä meiltä tarjous hygieniapassitestin järjestämisestä ryhmällesi!

Hygieniapassi.fi
info@hygieniapassi.fi

p. 0400 809 009