Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

PAU:n lakko viivästyttää Postin toimituksia. Lisätietoja

Hygieniapassi tutkintotodistuksella


(0)

Kuvaus

Hygieniapassin voi saada myös ilman hygieniapassitestin suorittamista Suomessa suoritetun elintarvikealan tutkinnon tai koulutuksen perusteella. Tutustu lainsäädäntöön ja Eviran ohjeisiin aiheesta. Hyväksytyt tutkinnot ja koulutukset on lueteltu Eviran määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009), liitteessä 2.


Esitä osaamistestaajalle oikeaksi todistettu kopio tutkintotodistuksesta, koulutuksesta saadusta todistuksesta sekä ote opintorekisteriotteesta, josta käyvät ilmi riittävät elintarvikehygienian opinnot.


- Mikäli Eviran määrittelemät ehdot riittävistä hygieniaopinnoista täyttyvät osaamistestaaja voi myöntää hygieniapassin tutkinto- tai koulutustodistuksessa olevien nimi- ja syntymäaikatietojen perusteella.

- Mikäli henkilön nimi on muuttunut suoritetun tutkinnon tai koulutuksen jälkeen, tulee osaamistestaajalle toimittaa oikeaksi todistettu jäljennös virallisesta todistuksesta, esim. virkatodistuksesta, josta nimenmuutos käy ilmi.

- Tutkinnon oltava suoritettu 1.1.1995 tai sen jälkeen, sitä vanhempia tutkintotodistuksia ei hyväksytä.

- Huomioithan, että lähettämiäsi dokumentteja ei palauteta.


Toimi näin:

Lähetä meille asianmukaiset todistukset kirjepostilla tai skannattuna sähköpostilla:

- Kahden todistajan oikeaksi todistama kopio tutkintotodistuksesta

- Kahden todistajan oikeaksi todistama kopio opintorekisteriotteeesta sekä muut mahdolliset asiaa selvittävät dokumentit

- Kuitti verkkokaupan maksusuorituksesta arkistointiviitteineen

- Todistuksesi toimittamiseen kuluu noin 2 - 4 viikkoa.


Osoite:

Osaamistehdas Oy / Hygieniapassi.fi

Iso Roobertinkatu 20–22 A, 00120 Helsinki

Sähköposti: tutkintotodistus@hygieniapassi.fi

35,00 €
sis. 24% alv.

Tuotearvostelut

Ei arvosteluja