Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Hygieniapassitestiin ja anniskelupassitestiin Työnhaun teemaviikolla

Yrityspäivien ennakkotapahtuma Työnhaun Teemaviikko tulee taas 19.-21.1.2021! Tapahtuman aikana on jälleen mahdollisuus suorittaa suositut ja tarpeelliset hygienia- sekä anniskelupassitestit. Muista myös tarkistaa Teemaviikon muut tapahtumat ja hio työhakutaitosi kuntoon Yrityspäiviä 2021 varten!

Hygienia- ja anniskelupassitestit järjestetään perinteisinä paperikokeina korona-ajan turvajärjestelyt huomioiden. Ilmoittaudu testiin ja hanki työnhaun valttikortit taskuun.


Hygieniapassitesti

Pakollinen yksille - hyödyllinen kenelle tahansa. Hygieniapassia tarvitsee lain mukaan esimerkiksi kahvilan työntekijä, joka käsittelee työssään pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassi on kuitenkin kenelle tahansa kätevä tapa osoittaa, että elintarvikehygienian perusasiat ovat selvillä. Siitä voikin olla hyötyä esimerkiksi teollisuuden suunnittelutehtävissä. Lue lisää hygieniapassitestistä.

>> Ilmoittaudu testiin ti 19.1. klo 16:00 <<

(Klo 17:00 testi TÄYNNÄ)

Anniskelupassitesti

Anniskelulainsäädäntö hallussa? Anniskelupassi on keino osoittaa, että hallitset perustiedot, joita tarvitaan alkoholijuomien anniskeluun liittyvässä työssä. Lue lisää anniskelupassitestistä.

>> Ilmoittaudu testiin ke 20.1. klo 15:00 <<

(Klo 16:00 ja 17:00 testit TÄYNNÄ)

Harjoittele.fi

Kun maksat testi-ilmoittautumisen verkkomaksulla yllä olevien linkkien kautta, saat käyttöösi veloituksetta 7 vrk Harjoittele.fi-aikaa! Voit harjoitella sekä suomeksi että englanniksi (Trainify.fi). Saat testin maksamisen jälkeen sähköpostiisi koodin, jolla voit ottaa harjoitteluajan käyttöön.

P.S. Seuraatko meitä jo Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa?