Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

28.10.2021
Jaa:


Päivitetty 28.10.2021

Hygieniapassitestit väljissä tiloissa

Kiinnitämme huomiota tavallista suurempiin turvaväleihin testitiloissa. Hygieniapassitesti tehdään normaalitilanteessakin riittävät etäisyydet huomioiden. AVI:n linjauksen mukaisesti kokoontumisrajoitukset eivät koske lakisääteisiä koulutuksia, jollaiseksi myös hygieniapassitestin suorittaminen luetaan.


Testipaikkoihin ja -aikoihin saattaa kuitenkin tulla muutoksia nopeallakin aikataululla, jos paikallinen koronatilanne muuttuu. Jokaiseen osallistujaan ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia. 


Koronaviruspandemia jatkuu maailmalla ja Suomessa. Virus aiheuttaa hengitystieoireita tai vatsaoireita, jotka voivat olla hyvin lieviäkin. Se on riski erityisesti perussairaille ja ikääntyneille. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia.


Tule testiin vain terveenä


Tule testipaikalle vain terveenä. Tällä hetkellä voit siirtää tai perua ilmoittautumisesi milloin tahansa ennen testiä aivan lievienkin oireiden tai sairastumisepäilyn vuoksi. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse ([email protected]) tai yhteydenottolomakkeella. Voimme siirtää ilmoittautumisesi vaivatta esim. saman kaupungin seuraavaan testiin.
Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen, noudatathan voimassaolevia suosituksia.

  • Jos sinulla on edes lieviä oireita, voit siirtää testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi hengitystieoireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Pese kädet huolellisesti saippualla ja/tai käytä käsidesiä.

  • Vältämme kättelyä ja pidämme huolen turvaväleistä.

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

  • Testipaperin palautuksen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys. Tällöin maski tulee ottaa pois kasvoilta.


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.


Asiakaspalvelu sähköpostitse tai puhelimitse

Toimistomme palvelee tällä hetkellä asiakkaita etänä. Ota yhteyttä siis sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse (ark. klo 10–13) 0400 809 009. Asiointi Helsingin toimistollamme ei toistaiseksi ole mahdollista.


Tämä sivu päivittyy tilanteen mukaan.

Ajankohtaista

{