Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

05.05.2020
Jaa:


Päivitetty 5.5.2020

Hygieniapassitestit normaalia pienempiä tilaisuuksia

Hygieniapassitestit järjestetään 31.5.2020 asti niin, että paikalla on enintään 9 osallistujaa sekä testaaja. Testitilassa saa olla yksi ryhmä (max. 9 hlö) kerrallaan.


Testipaikkoihin ja -aikoihin saattaa tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, mutta jokaiseen osallistujaan ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia.


1.6.2020 alkaen järjestämme hygieniapassitestejä myös suuremmille ryhmille väljissä testitiloissa. Ryhmäkoot ovat normaaleissa avoimissa testitilaisuuksissamme maksimissaan 35 henkilöä, testitilasta riippuen. Turvaväli- ja hygieniaohjeistukset ovat voimassa myös 1.6. alkaen ja sairaana ei saa tulla testiin.


Uusi koronavirus (covid-19) aiheuttaa perusteltua huolta maailmalla ja Suomessa. Virus aiheuttaa influenssaa muistuttavia hengitystieoireita. Se on riski erityisesti perussairaille ja ikääntyneille.


Asiakaspalvelu palvelee tällä hetkellä ensisijaisesti sähköpostitse

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi asiakaspalvelunumerossamme on ollut ruuhkaa. Ota yhteyttä meihin ensisijaisesti sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Puhelinpalvelumme palvelee tällä hetkellä arkisin klo 10–12.


Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen (mistä tahansa maasta), ethän osallistu testiin 14 vrk kuluessa paluusta.

  • Jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita, voit siirtää testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi flunssan / influenssan tyyppisistä oireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Pese kädet.

  • Vältämme kättelyä.

  • Testitilassa vain yksi ryhmä kerrallaan (max. 9 hlö) 31.5.2020 asti


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.


Tämä sivu päivittyy tilanteen mukaan.

Ajankohtaista