Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

08.10.2020
Jaa:


Päivitetty 2.9.2020

Hygieniapassitestit väljissä tiloissa

Kiinnitämme huomiota tavallista suurempiin turvaväleihin. Hygieniapassitesti tehdään normaalitilanteessakin riittävät etäisyydet huomioiden. Koronatilanteen vuoksi yhteen testiin otetaan silti vielä normaalia vähemmän ilmoittautumisia.


Testipaikkoihin ja -aikoihin saattaa tulla muutoksia nopeallakin aikataululla, jos paikallinen koronatilanne muuttuu. Jokaiseen osallistujaan ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia. 


Koronaviruspandemia jatkuu maailmalla ja Suomessa. Virus aiheuttaa hengitystieoireita tai vatsaoireita, jotka voivat olla hyvin lieviäkin. Se on riski erityisesti perussairaille ja ikääntyneille. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia.


Tule testiin vain terveenä


Tule testipaikalle vain terveenä. Tällä hetkellä voit siirtää tai perua ilmoittautumisesi milloin tahansa ennen testiä aivan lievienkin oireiden tai sairastumisepäilyn vuoksi. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse (info@hygieniapassi.fi) tai yhteydenottolomakkeella. Voimme siirtää ilmoittautumisesi vaivatta esim. saman kaupungin seuraavaan testiin.


Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen (mistä tahansa maasta), ethän osallistu testiin 14 vrk kuluessa paluusta.

  • Jos sinulla on edes lieviä oireita, voit siirtää testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi hengitystieoireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Pese kädet huolellisesti saippualla ja/tai käytä käsidesiä.

  • Vältämme kättelyä ja pidämme huolen turvaväleistä.

  • Suosittelemme, että jokainen osallistuja käyttää testissä maskia. Kertakäyttöisen maskin saa testaajalta ennen testin alkua.

  • Testipaperin palautuksen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys. Tällöin maski tulee ottaa pois kasvoilta.


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.


Tämä sivu päivittyy tilanteen mukaan.

Ajankohtaista