Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

30.03.2020
Jaa:


Päivitetty 24.3.2020

Hygieniapassitestit normaalia pienempiä tilaisuuksia

Toistaiseksi hygieniapassitestit järjestetään niin, että paikalla on enintään 9 osallistujaa sekä testaaja. Testitilassa saa olla yksi ryhmä (max. 9 hlö) kerrallaan. Joudumme siis siirtämään osan jo tehdyistä ilmoittautumisista toiseen testiin.


Testipaikkoihin ja -aikoihin saattaa tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, mutta jokaiseen osallistujaan ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia.


Uusi koronavirus (covid-19) aiheuttaa perusteltua huolta maailmalla ja Suomessa. Virus aiheuttaa influenssaa muistuttavia hengitystieoireita. Se on riski erityisesti perussairaille ja ikääntyneille.


Asiakaspalvelu palvelee tällä hetkellä ensisijaisesti sähköpostitse

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi asiakaspalvelunumerossamme on ollut ruuhkaa. Ota yhteyttä meihin ensisijaisesti sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.


Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen (mistä tahansa maasta), ethän osallistu testiin 14 vrk kuluessa paluusta.

  • Jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita, voit siirtää testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi flunssan / influenssan tyyppisistä oireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Pese kädet.

  • Vältämme kättelyä.

  • Testitilassa vain yksi ryhmä kerrallaan (max. 9 hlö)


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.


Tämä sivu päivittyy tilanteen mukaan.

Ajankohtaista