Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

18.05.2022
Jaa:


Päivitetty 18.5.2022

Hygieniapassitestit väljissä tiloissa

Hygieniapassitesti tehdään normaalitilanteessakin riittävät etäisyydet huomioiden. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia tilaisuuksien järjestämisessä. AVI:n linjauksen mukaisesti mahdolliset kokoontumisrajoitukset eivät koske lakisääteisiä koulutuksia, jollaiseksi myös hygieniapassitestin suorittaminen luetaan.


Testipaikkoihin ja -aikoihin saattaa kuitenkin tulla muutoksia nopeallakin aikataululla, jos paikallinen koronatilanne muuttuu. Jokaiseen osallistujaan ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia. 


Koronaviruspandemia jatkuu maailmalla ja Suomessa. Virus aiheuttaa hengitystieoireita tai vatsaoireita, jotka voivat olla hyvin lieviäkin. Se on riski erityisesti perussairaille ja ikääntyneille.


Tule testiin vain terveenä

Tule testipaikalle vain terveenä. Hygieniapassitestejä järjestetään säännöllisesti, joten ehdit hyvin suorittaa testin, kun olet parantunut. Tällä hetkellä voit siirtää tai perua ilmoittautumisesi milloin tahansa ennen testiä aivan lievienkin oireiden tai sairastumisepäilyn vuoksi. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse ([email protected]) tai yhteydenottolomakkeella. Voimme siirtää ilmoittautumisesi vaivatta esim. saman kaupungin seuraavaan testiin.
Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen, noudatathan voimassaolevia suosituksia.

  • Jos sinulla on edes lieviä oireita, voit siirtää testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi hengitystieoireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Pese kädet huolellisesti saippualla ja/tai käytä käsidesiä.

  • Voit halutessasi käyttää kasvomaskia testin ajan. Testipaperin palautuksen yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyys. Tällöin maski tulee ottaa pois kasvoilta.


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.Tämä sivu päivittyy tilanteen mukaan.

Ajankohtaista