Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Hygieniapassi.fi – Koulutus tai testi ryhmälle

Hygieniapassi.fi järjestää räätälöityjä hygieniaosaamiskoulutuksia ja yksityisiä testitilaisuuksia ryhmille. Hygieniaosaamiskoulutuksia on mahdollista tilata suomen, ruotsin ja englannin kielellä sekä tulkattuna suomen kielestä esimerkiksi arabian kielelle. Koulutuspakettiin on mahdollista sisällyttää myös kirjallista materiaalia ja Harjoittele.fi-harjoitteluaikaa. Testitilaisuus on mahdollista järjestää useilla eri kielillä.

Maksukoodit

Kaipaatko toisenlaista vaihtoehtoa? Pyydä tarjous maksukoodeista, jolloin työntekijänne voivat itse valita Hygieniapassi.fi:n tarjonnasta sopivan päivän hygieniapassitestille ja ilmoittautua mukaan koodia käyttämällä. Maksukoodit ovat voimassa kaikissa Hygieniapassi.fi:n järjestämissä sovitun testityypin testeissä. Pakettiin voi liittää myös Harjoittele.fi-harjoitteluaikaa sekä oppimateriaalia.

Pyydä tarjous

Hygieniapassi.fi:llä on laaja valtakunnallinen verkosto Ruokaviraston valtuuttamia hygieniapassitestaajia ja -kouluttajia. Pyydä tarjous koulutuspaketista omalle paikkakunnallesi! Voit myös pyytää tarjousta valtakunnallisesti käytössä olevista maksukoodeista!

 
Tarjouksen voit pyytää kätevästi alla olevalla lomakkeella. Kerrothan meille jo valmiiksi mahdollisimman tarkkaan henkilömäärän, paikkakunnan, koulutuksen tarpeen ja keston sekä mahdolliset erityistilannetestien tarpeet, niin saat tarjouksemme mahdollisimman pian!

Tarjouspyyntö

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.