Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Hygieniapassi.fi – Koulutus tai testi ryhmälle

Hygieniapassi.fi järjestää räätälöityjä hygieniaosaamiskoulutuksia ja yksityisiä testitilaisuuksia ryhmille. Hygieniapassitesti ja -koulutus onnistuu mainiosti mm. yrityksen tiloissa tai koululla. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös kirjallista materiaalia ja Harjoittele.fi-harjoitteluaikaa. Testitilaisuus on mahdollista järjestää useilla eri kielillä. Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisempi hinta.

Jos yksittäinen osallistuja on tulossa testiin yrityksen laskuun, hänet voi ilmoittaa mukaan ottamalla meihin yhteyttä.

Mitä asiakkaamme kertovat? Lue asiakastarinoita.

Pyydä tarjous

Hygieniapassi.fi:llä on lähes koko Suomen kattava verkosto Ruokaviraston valtuuttamia hygieniapassitestaajia ja -kouluttajia. Pyydä tarjous koulutuksesta ja/tai testistä omissa tiloissanne sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Voit myös pyytää tarjousta valtakunnallisesti käytössä olevista maksukoodeista.

Maksukoodit

Kaipaatko toisenlaista vaihtoehtoa? Pyydä tarjous maksukoodeista, jolloin työntekijänne voivat itse valita Hygieniapassi.fi:n tarjonnasta sopivan päivän hygieniapassitestille ja ilmoittautua mukaan koodia käyttämällä. Maksukoodit ovat voimassa kaikissa Hygieniapassi.fi:n järjestämissä sovitun testityypin testeissä. Pakettiin voi liittää myös Harjoittele.fi-harjoitteluaikaa sekä oppimateriaalia.

 
Tarjouksen voit pyytää kätevästi alla olevalla lomakkeella. Kerrothan meille jo valmiiksi mahdollisimman tarkkaan henkilömäärän, paikkakunnan, koulutuksen tarpeen ja keston sekä mahdolliset erityistilannetestien tarpeet, niin saat tarjouksemme mahdollisimman pian!

Tarjouspyyntö

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.