Yleiset tilaus- ja toimitusehdot:

Hygieniapassi.fi / Osaamistehdas Oy

16.2.2022

Sisältö:

 1. Yleinen
 2. Peruutukset ja varatun ajan siirtäminen
 3. Tilaukset ja toimitukset
 4. Palautukset
 5. Mahdolliset huomautukset
 6. Maksupalveluntarjoaja


1. Yleinen

Hygieniapassitestin hinta sisältää:

 • Yhden testitilaisuuden

 • Testin läpäisseille paperinen todistus ja

 • hygieniapassi (muovinen kortti) kotiin postitettuna


Huom. Ilmoittautuminen hygieniapassitestiin on lähtökohtaisesti sitova.

Asiakas/tilaaja on velvollinen huolehtimaan, että

 • hän tulee ajoissa paikalle ja noudattaa Hygieniapassi.fi:n vahvistussähköpostissa annettuja ennakko-ohjeita

 • hänen ilmoittautumisessaan antamat yhteystiedot ovat oikeita ja toimivia (puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite jne.), ja että osoite on voimassa vähintään yhden (1) kuukauden ajan testipäivästä 

 • hänellä on tarvittava, voimassa oleva henkilöllisyystodistus (esim. passi, henkilökortti tai suomalainen ajokortti) mukana testiin tullessaan. Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden laskuttaa esim. puutteellisten henkilöllisyystodistuksien takia käyttämättä jätetyn testiajan. Lista hyväksyttävistä dokumenteista on luettavissa osoitteessa hygieniapassi.fi


Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden peruuttaa hygieniapassitesti, mikäli minimiosallistujamäärä (5) ei täyty. Peruutustapauksissa Hygieniapassi.fi pyrkii löytämään asiakkaalle korvaavan testiajankohdan. Vaihtoehtoisesti Hygieniapassi.fi hyvittää asiakkaan testin lähettämällä 12 kk voimassa olevan maksukoodin. Asiakas voi myös pyytää maksunpalautusta, mikäli korvaavaa testiaikaa ei löydy.2. Peruutukset ja varatun ajan siirtäminen

Avoimet hygieniapassitestit Kirjallisen peruutusilmoituksen on oltava perillä sähköpostitse Hygieniapassi.fi:llä viimeistään 12 h ennen testitilaisuuden alkua. Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty testi.

Yksityinen erityistilannetesti, joka on sovittu Hygieniapassi.fi:n kanssa erikseen (esimerkiksi aikarajaton testi tai yksityinen käännöstesti) Kirjallisen peruutusilmoituksen on oltava perillä sähköpostitse Hygieniapassi.fi:llä viimeistään seitsemän (7) vuorokautta ennen testitilaisuuden alkua. Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty testi.

Erikseen tilatut yksityistestit työpaikalle tai muille ryhmille Henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 7 vrk ennen testitilaisuutta. Sovitut matkakulut + vahvistettu henkilömäärä toimii laskutusperusteena mikäli muuta ei ole kirjallisesti sovittu. Laskutuslisä on 10 € (sis. alv.) / lasku. Mahdollisesta yksityistilaisuuden perumisesta tai siirrosta tulee sopia viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Alle 7 vrk ennen tilaisuutta perutusta tilaisuudesta laskutetaan 50 % tilauksen hinnasta.

Avoimet verkkokoulutukset Kirjallisen peruutusilmoituksen on oltava perillä sähköpostitse Hygieniapassi.fi:llä viimeistään 12 h ennen verkkokoulutuksen alkua. Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty verkkokoulutus.

Maksetun verkkomaksun palautus, kun testattava ei halua varata uutta aikaa tilalle: asiakkaan tehdessä kirjallisen peruutuksen ehdoissa mainitun peruutusajan puitteissa Hygieniapassi.fi pidättää palautettavasta maksusta 2,50 € (sis. alv 24 %) peruutus- ja käsittelykulua jokaista peruutusta kohden. 

Hygieniapassi.fi:stä aiheutuneesta testin peruutuksesta ei peritä peruutus- ja käsittelykulua.

Testi- tai verkkokoulutusajan siirtämisestä asiakas voi olla yhteydessä Hygieniapassi.fi:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse. Varattuja aikoja voidaan siirtää peruutusehtojen mukaisesti.

Hygieniapassi.fi ei ole velvollinen korvaamaan hygieniapassitestistä asiakkaalle aiheutuvia mahdollisia matka- tai muita kuluja.


3. Tilaukset ja toimitukset

Kirjatilaus Hygieniapassi.fi -verkkokaupan kautta tehty kirjatilaus postitetaan kotiinkuljetuksena Postin pikkupaketti-lähetyksenä, mikäli asiakas ei erikseen ilmoita, että haluaa noutaa tilauksen. Seurantatunnuksen tilauksesta saa asiakaspalvelusta pyydettäessä. Kirjatilaukset pyritään postittamaan 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Hygieniapassi.fi sitoutuu käsittelemään lähetyksiä huolellisesti ja toimittamaan tilatun aineiston postiin viipymättä. 

Sähköinen materiaali Hygieniapassi.fi verkkokaupan kautta tehty sähköisen materiaalin tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen maksun suorittamisen jälkeen.

Hygieniapassit postitetaan normaalina kirjelähetyksenä asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen noin 2-4 viikon kuluttua testipäivästä. Yksityisryhmille (esim. työpaikat, koulut) hygieniapassit toimitetaan yhteispostituksena tilaajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen, ellei toisin sovita.

Hygieniapassien sekä verkkokaupasta tehtyjen tilausten toimitusten osalta asiakas vastaa itse siitä, että on ilmoittanut selkeästi oikeat, ajan tasalla olevat nimi- ja yhteystiedot (osoite on voimassa vähintään yhden [1] kuukauden testipäivästä tai tehdystä verkkokauppatilauksesta). 

Mikäli toimitus palautuu puutteellisten, vanhentuneiden ja/tai väärien osoitetietojen antamisesta johtuen takaisin Hygieniapassi.fi:lle, on asiakas velvollinen toimittamaan paikkansa pitävät osoitetiedot toimituksen uudelleenlähettämistä varten tai noutamaan toimituksen Hygieniapassi.fi:n toimistolta.

Testihintaan sisältyy yksi hygieniapassin postitus Suomeen ja Ahvenanmaalle*.

*Huom! Ahvenanmaa kuuluu EU:hun, mutta on EU:n verorajan ulkopuolella, joten sinne meneviin, tavaraa sisältäviin lähetyksiin tarvitsee tullin edellyttämät asiakirjat. Tullin ohjeistuksen mukaan asiakirjat (joihin hygieniapassi lukeutuu), eivät kuulu tulliselvitettävien piiriin. Ahvenanmaalle lähtevään kirjekuoreen tulee kuitenkin näkyvästi osoitteen lisäksi kirjoittaa teksti "Asiakirja/dokument". Mikäli hygieniapassi postitetaan Ahvenanmaalle, tulee asiakkaan huolehtia, että kirjoittaa tekstin näkyvästi kirjekuoreen testitilanteessa.


Noudettavaksi sovitut lähetykset on noudettava viipymättä. Hygieniapassi.fi ei säilytä lähetyksiä yli kuukautta pidempään eikä vastaa noutamatta jääneiden lähetysten jatkosäilytyksestä. Hygieniapassi.fi ei myöskään vastaa sellaisten lähetysten säilytyksestä, joiden toimituksesta/käsittelystä ei ole ennalta sovittu.

Hygieniapassi.fi ei vastaa mahdollisista postissa kadonneista lähetyksistä. 


4. Palautukset

Hygieniapassi.fi -verkkokaupasta tilattujen kirjojen palautusoikeus on 14 vrk. Palautetun tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.  

Mahdollisista palautuksista on sovittava kirjallisesti (sähköposti) erikseen asiakaspalvelun kanssa. Maksunpalautuksesta pidätetään postituskulut (5,60 € sis. alv 10 %) ja palvelumaksu 2,50 €. Asiakas vastaa palautuskuluista. 


5. Mahdolliset huomautukset

Huomautukset koskien vastaanotettuja toimituksia (kirjatilaus, sähköinen materiaali, hygieniapassi) on tehtävä viipymättä, kuitenkin viimeistään viiden (5) vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. 

Mikäli asiakas ei ole vastaanottanut hygieniapassiaan postitse neljän (4) kuukauden sisällä testipäivästä, on hän velvollinen ilmoittamaan tästä Hygieniapassi.fi:lle kirjallisesti (sähköposti). Mikäli asiakas ei ole ilmoittanut saapumattomasta hygieniapassista neljän (4) kuukauden sisällä, on hän velvollinen kustantamaan uuden hygieniapassin tilaamisesta koituvat kulut.


6. Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Osissa maksunpalautustapauksista Paytrail Oyj saattaa olla yhteydessä asiakkaaseen sähköpostitse sekä pyytää täydentämään tietoja.

Paytrail Plc

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Y-tunnus 2122839-7


paytrail.com


Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Hygieniapassi.fi pidättää oikeudet muutoksiin. Hygieniapassi.fi sitoutuu toiminnallaan noudattamaan ehdoissa mainittuja käytänteitä sekä toimintaperiaatteita.

Osaamistehdas Oy (y-tunnus: 2571242-6) / Hygieniapassi.fi 2022