Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Yleiset tilaus- ja toimitusehdot:

Hygieniapassi.fi / Osaamistehdas Oy

11.3.2020

Hygieniatestin hinta sisältää:

  • Yhden testitilaisuuden
  • Testin läpäisseille todistus ja
  • hygieniapassi kotiin postitettuna

Huom. Ilmoittautuminen hygieniatestiin on lähtökohtaisesti sitova.

Asiakas/tilaaja on velvollinen huolehtimaan, että

  • hän tulee ajoissa paikalle ja noudattaa Hygieniapassi.fi:n vahvistussähköpostissa annettuja ennakko-ohjeita
  • hänen ilmoittautumisessaan antamat yhteystiedot ovat oikeita ja toimivia (puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite jne.) ja, että osoite on voimassa vähintään kuukauden ajan testipäivästä. 
  • hänellä on tarvittava, voimassa oleva henkilöllisyystodistus (esim. passi, henkilökortti tai suomalainen ajokortti) mukana testiin tullessaan. Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden laskuttaa esim. puutteellisten henkilöllisyystodistuksien takia käyttämättä jätetyn testiajan. Lista hyväksyttävistä dokumenteista on luettavissa osoitteessa http://hygieniapassi.fi/usein-kysytyt-kysymykset

Peruutustapauksissa Hygieniapassi.fi noudattaa seuraavaa linjaa:

Normaali hygieniapassitesti (suomi/ruotsi/englanti): kirjallisen peruutusilmoituksen (esim. sähköpostin) on oltava perillä Hygieniapassi.fi:llä viimeistään 12 h ennen testitilaisuuden alkua. Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty testi.

Erityistilannetesti, joka on sovittu testaajan kanssa erikseen (esim. sanakirjatesti tms.): kirjallinen peruutus (sähköposti) on oltava perillä Hygieniapassi.fi:llä viimeistään 12 h ennen testitilaisuuden alkua. Hygieniapassi.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty testi.

Poikkeus: Kirjallinen, toiselle kielelle käännetty hygieniapassitesti: ilmoittautuminen käännettyyn hygieniapassitestiin on lähtökohtaisesti sitova. Kirjallinen peruutus (sähköposti) on oltava perillä Hygieniapassi.fi:llä viimeistään 14 vrk. ennen testiä. Myöhään peruttu tai peruuttamatta jätetty testi laskutetaan aina.

Erikseen tilatut yksityistestit työpaikalle tai muille ryhmille: henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 7 vrk ennen testitilaisuutta. Sovitut matkakulut + vahvistettu henkilömäärä toimii laskutusperusteena mikäli muuta ei ole testaajan kanssa kirjallisesti sovittu. Laskutuslisä on 10 € sis. alv. / lasku.

Maksetun verkkomaksun palautus, kun testattava ei halua varata uutta testiaikaa tilalle: asiakkaan tehdessä kirjallisen peruutuksen ehdoissa mainitun peruutusajan puitteissa Hygieniapassi.fi pidättää palautettavasta maksusta 2,50 € (sis. alv 24 %) toimisto- ja käsittelykulua jokaista testiperuutusta kohden. 

Hygieniapassi.fi verkkokaupasta tilattujen lähetysten toimitus ja/tai säilytys

Hygieniapassi.fi verkkokaupan kautta tehty kirjatilaus ja/tai hygieniaosaamistodistus postitetaan normaalina 2. luokan lähetyksenä mikäli asiakas ei erikseen ilmoita, että haluaa noutaa tilauksen. Hygieniapassi.fi sitoutuu käsittelemään lähetyksiä huolellisesti ja toimittamaan tilatun aineiston postiin viipymättä, Hygieniapassi.fi ei kuitenkaan vastaa mahdollisista postissa kadonneista lähetyksissä.

Hygieniapassi.fi verkkokaupan kautta tehty sähköisen materiaalin tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen maksun suorittamisen jälkeen.

Hygieniapassien toimitusten osalta asiakas vastaa itse siitä, että on ilmoittanut selkeästi oikeat, ajan tasalla olevat nimi- ja yhteystiedot (osoite on voimassa vähintään kuukauden testipäivästä).

Testihintaan sisältyy yksi postitus. Mikäli asiakkaan yhteystiedot ovat virheelliset ja lähetys palautuu postista takaisin lähettäjälle tulee asiakkaan itse huolehtia, että lähetys noudetaan.

Palautusoikeus ja mahdolliset huomautukset

Hygieniapassi.fi verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusoikeus on 14 vrk. Tilatun tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Huomautukset koskien vastaanotettuja toimituksia on tehtävä viipymättä, kuitenkin viimeistään 5 vrk:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista palautuksista on sovittava kirjallisesti erikseen asiakaspalvelun kanssa.

Mikäli asiakas ei ole vastaanottanut hygieniapassiaan postitse 2 kk sisällä testipäivästä, on hän velvollinen ilmoittamaan tästä Hygieniapassi.fi:lle kirjallisesti (sähköposti).

Tilattujen ja noudettavien lähetysten säilytys

Hygieniapassi.fi:stä lähetykset on noudettava viipymättä. Hygieniapassi.fi ei säilytä lähetyksiä yli kuukautta pidempään eikä vastaa noutamatta jääneiden lähetysten jatkosäilytyksestä. Hygieniapassi.fi ei myöskään vastaa ennalta sopimatta lähetettyjen lähetysten säilytyksestä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

paytrail.com


Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Hygieniapassi.fi pidättää oikeudet muutoksiin. 

Osaamistehdas Oy (y-tunnus: 2571242-6) / Hygieniapassi.fi 2020

{