Hygieniapassi - Ilmoittaudu koulutukseen ennen hygieniapassitestiä

Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Hygieniapassi – Ilmoittaudu koulutukseen

Tarvitsetko elintarvikehygienian tehokertauksen ennen hygieniapassitestiä tai haluatko kerrata hygieniaosaamistaitojasi?

Ilmoittaudu Hygieniapassi.fi:n hygieniaosaamiskoulutukseen ja paranna mahdollisuuksiasi läpäistä hygieniapassitesti! Koulutuksessa kerrataan elintarvikehygienian keskeisimpiä osa-alueita mm. ruokamyrkytysbakteereita, elintarvikelakia ja -lainsäädäntöä sekä omavalvontaa ja käydään läpi hygieniapassitestin vastaustekniikkaa. Tervetuloa Hygieniapassi.fi:n koulutukseen!

Muista ilmoittautua koulutuksen lisäksi myös hygieniapassitestiin. Koulutukset eivät sisällä hygieniapassitestiä. Koulutus ja testi maksetaan erikseen.

Hygieniapassi.fi järjestää räätälöityjä koulutuksia ryhmille ja työpaikoille. Lähetä tarjouspyyntö ja kerro toiveistanne! Koulutuksia järjestetään suomen ja englannin kielillä sekä tulkattua suomen kielestä toiselle kielelle. Koulutuspaketteihin voidaan lisätä hygieniapassitesti, kirjallinen materiaali ja Trainify-harjoitteluaikaa.

left right

Hae Hygieniapassikoulutuksia

Näytä: Lista Kartta
Aika Paikka Kieli Hinta

Toimi näin: