Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Hygieniapassi.fi ja Harjoittele.fi jakavat ilmaista harjoitteluaikaa sadoille oppilaille kotikouluun

20.03.2020
Jaa:


Elintarvikehygienia on aina ajankohtainen aihe niin opinnoissa, työelämässä kuin omassa arjessa. Hygieniapassitestin suorittaminen on monella nuorella edessä jossain vaiheessa, kun työelämään astuminen lähestyy.

Hygieniapassi.fi ja Harjoittele.fi ovat mukana koronatalkoissa ja tukevat opettajia etäopiskelun ja kotikoulun järjestämisessä. Jaossa rajoitettu erä hygieniapassi-harjoitteluaikaa opettajille, 50 kpl 14 vrk. harjoitteluaikakoodeja per opettaja! Tässä mahtava tilaisuus järjestää oppilaille hyödyllistä tekemistä kotiopetukseen.

Hyödynnä kampanja olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse, [email protected] tai yhteydenottolomakkeella. Kerro viestissä

  • missä koulussa opetat,
  • monta ryhmää ja oppilasta sinulla on eri luokka-asteilla sekä
  • oletteko harkinneet tai kiinnostuneet hygieniapassitestin järjestämisestä koulullanne.

Lähetämme ohjeet ja koodit harjoitteluajan käyttöön ottamiseen sähköpostitse. Kampanja on voimassa 13.4.2020 asti tai niin kauan kuin koodeja riittää.

Ajankohtaista