Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Suomen- ja englanninkielinen hygieniapassitesti sanakirjan kanssa

26.08.2020
Jaa:


Järjestämme asiakkaidemme toiveesta suomen- ja englanninkielisen hygieniapassitestin, jossa on sallittu käyttää apuvälineenä sanakirjaa. Sanakirjatesti järjestetään Helsingissä 8.10.2020 klo 11 Helsingissä Osaamistehtaan toimistolla. Testaaja tarkistaa sanakirjan ennen testiä. Muut apuvälineet testissä eivät ole sallittuja. Testissä ei ole aikarajaa.

Testin hinta on 99 € (sis. ALV 24 %) ja se maksetaan ennakkoon verkkomaksuna tai laskutetaan jälkikäteen (yritykset). Testin hintaan sisältyy 7 vrk. harjoitteluaika Harjoittele.fi-palvelussa.

Sanakirjatesti sopii erinomaisesti henkilölle, joka osaa jo suomen tai englannin kieltä kohtuullisesti, mutta tarvitsee hieman apua sanaston kanssa. Tarkoitus ei ole, että osallistuja kääntää väittämät sanasta sanaan sanakirjan avulla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet sanakirjatestiin saat asiakaspalvelustamme. Lähetä meille viestiä osoitteeseen info@hygieniapassi.fi tai soita arkisin klo 10–12 välillä numeroon 0400 809 009.

Valmistautuminen

Tähän hygieniapassitestiin voi valmistautua testihintaan kuuluvan Harjoittele.fi-palvelun avulla tai esimerkiksi selkokielisen kirjallisen materiaalin avulla. Selkokielinen Ruokaa hygieenisesti -kirja on tilattavissa Hygieniapassi.fi:n verkkokaupassa. Huomioithan Postin toimitusajat kirjatilausta tehdessäsi. Voit myös noutaa kirjan toimistoltamme erikseen sovittuna ajankohtana.

Ajankohtaista