Hygieniaoppaan 24. painosta on uudistettu sisällön osalta vastaamaan viimeisiä säädöksiä ja ohjeita. Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun pellolta pöytään. Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa.
Kattava ja informatiivinen materiaali soveltuu mm. hygieniapassitestiin valmistautumiseen, ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön. Hygieniaopas – Elintarvikehygienian perusteet on perusopas elintarvikehygieniasta, opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille.
Vuonna 2023 ilmestyneeseen painokseen on tehty päivitys ruokamyrkytyksen määriä koskevaan tilastotietoon. Uudessa painoksessa huomioidaan myös elintarvikelain 297/2021 aiheuttamat muutokset.
Hygieniaopas – Elintarvikehygienian perusteet -kirja sisältää:
- elintarvikehygienia ja elintarvikehygieeniset riskit
- elintarvikkeiden hygieeninen käsittely
- ruokamyrkytykset
- elintarviketyöntekijä ja hygienia
- omavalvonta
- siivous ja puhtaanapito
- omavalvontasuunnitelman sisältö
- ilmoitusmenettely
- jätehuolto
- Oiva-järjestelmä
Kustantaja Elintarvike ja Terveys -lehti
24. painos, 2023.
ISBN 978-952-9637-66-9, 75 s.
Hinta sis. ALV 10 % ja postituksen Suomeen.
Kyseessä on fyysinen tuote, joka toimitetaan postitse.
--------------
This Finnish book emphasizes the importance of food hygiene throughout the entire food production chain. The ability of anyone working in the food supply chain to deliver clean and fresh foodstuff through the entire chain is also a major topic. The book is easy to understand and the illustrations support the text.
The comprehensive and informative material is suitable, for example, for preparing for the hygiene passport test, for hygiene competence training in professional kitchens, the food industry and educational institutions, and for use in food control. It is also a great book for experienced food industry workers as a reference tool.
In the 24th issue of this book, the information has been updated to comply with all the latest standards and regulations. For the 2023 edition, the statistics on food poisoning rates have been updated. The new edition also takes into account the changes introduced by the Food Act 297/2021.
Excerpt from contents:
- Food hygiene
- Personal hygiene
- Food Poisonings
- Dangers and risk factors
- Responsibilities
- Cleaning and Sanitation
- In-house control and reporting conduct
- Waste disposal
- Oiva-system
The price includes VAT 10% and shipping within Finland
This is a physical product that is delivered by post.