Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.

Ostoskorissasi on 0 tuotetta Siirry kassalle   

0,00

Ei tuotteita ostokorissa

Elintarvikehygienian perusteet

Hinta

18,00 €

sis. 10% alv.

Kuvaus

Kätevässä A5-kokoisessa kirjassa on tiivistetty 40 sivuun elintarvikehygienian perustieto keskittyen hygieniaosaamistestin aihealueisiin. Aineisto on koekäytetty satojen testiin valmistautuneiden kanssa. Palaute on ollut myönteistä. Kirja sopii mainiosti sekä itseopiskeluun sellaisenaan että hygieniakoulutuksen ohella. Kirjan rakenne ja kuvitus ovat samat kuin suomalaisessa alkuperäispainoksessa.

Sisältöä mm.:

  • elintarvikehygienia
  • henkilökohtainen hygienia
  • ruokamyrkytykset
  • riski- ja vaaratekijät
  • toimijan vastuu
  • siivous ja puhtaanapito
  • omavalvonta ja ilmoitusmenettely
  • jätehuolto
  • Oiva-järjestelmä

ISBN 978-952-67397-3-1

Elintarvikehygienian perusteet -kirjanen, nid., 2012,
Kustantaja SEFO-konsultointi, tmi

Hinta sis. alv 10 % ja postituksen Suomeen.


Tuotearvostelut

Ei arvosteluja