Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Hygieniapassikoulutus ammattikuljettajille

10.09.2019
Jaa:


 

Elintarvikehygienian koulutus ammattikuljettajille

Hallitsevatko kuljettajanne elintarvikehygienian? Hygieniapassi kertoo siitä, että elintarvikkeisiin liittyvät perusasiat ovat tuttuja. Hyvä hygienia tuo turvallisuutta ja ehkäisee epidemioita. Hygieeniset toimintatavat ovat myös yrityksen ja ympäristön kannalta fiksuja ja tehokkaita. Laki velvoittaa elintarvikealan toimijat ja työntekijät huolehtimaan elintarvikehygieenisestä osaamisesta.

Hygieniapassi on hyödyllinen myös niille ammattikuljettajille, jotka juuri nyt eivät työskentele helposti pilaantuvien, pakkaamattomien elintarvikkeiden parissa. Se on merkki ammattitaidon kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Suoritettu hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Hygieniapassi.fi:n koulutuspäivä ammattikuljettajille

Pyydä meiltä tarjous, ja järjestämme teille räätälöidyn koulutuspäivän ja hygieniapassitestin!

Koulutuksessa käydään läpi yleistä elintarvikehygieniaa, eli opittu on sovellettavissa myös ravintola- ja laitoskeittiöihin. Lisäksi tuodaan esiin erityisesti kuljetusalalle tärkeitä näkökulmia.

Esimerkki koulutuksen sisällöstä:

  • mikrobiologia: elintarvikkeiden riski- ja vaaratekijät, saastuminen ja pilaantuminen
  • ruokamyrkytykset
  • hygieeniset työtavat
  • henkilökohtainen hygienia
  • puhtaanapito ja siivous 
  • omavalvonta, elintarvikekuljetusten lämpötilaseuranta
  • kylmäketju
  • lainsäädäntö

Kouluttajamme ovat myös Ruokaviraston valtuuttamia hygieniaosaamistestaajia, ja heti koulutuksen jälkeen on mahdollista järjestää hygieniapassitesti.
Toimimme koko Suomessa. Koulutuspaikkakunta ja osallistujamäärä vaikuttavat hintaan.

Ammattipätevyyden jatkokoulutus – Teemme yhteistyötä koulutuskeskusten kanssa

Ammattipätevyyden ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi ammattikuljettajille annetaan säännöllisesti jatkokoulutusta. Koulutusjaksot liittyvät kuljettajan tehtävän kannalta keskeisiin oppiaineisiin. Valtuutetut koulutuskeskukset antavat opiskelijalle todistuksen tällaisesta koulutusjaksosta, ja ammattipätevyystiedot viedään viranomaisen rekisteriin.

Viranomaisen (Traficom) valtuuttamat koulutuskeskukset tarjoavat kuljettajille laajasti erilaisia koulutusjaksoja. Hygieniapassi- ja työturvallisuuskoulutuksiin erikoistunut Osaamistehdas Oy toimii tällä hetkellä ammattipätevyyden jatkokoulutuksia tarjoavien koulutuskeskusten alihankkijana. Koulutuskeskusten on mahdollista tilata meiltä räätälöity, elintarvikehygieniaa käsittelevä koulutuspäivä. Jos et edusta koulutuskeskusta, voimme myös suositella yhteistyökumppaniamme. Pyydä meiltä tarjous!

 

Yhteystiedot:

Hygieniapassi.fi 
[email protected]
0400 809 009

Lisää tietoa:

Työturvakortit.fi / Osaamistehdas Oy - Ammattikuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus
Traficom - Kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyys
Ajovarma - Ammattiliikenne
Ruokavirasto - Hygieniaosaaminen
Teknologiateollisuus ry - Kylmäketju.fi

Ajankohtaista

Katso kaikki