Hygieniapassi.fi:n testaajaksi?

Hygieniapassi.fi:n testaajaverkosto laajenee ja täydentyy jatkuvasti. Olisitko Sinä uusi hygieniapassitestaajamme? 

Osaamistehdas Oy:n Hygieniapassi.fi on valtakunnallinen hygieniapassitestausta ja -koulutusta tarjoava palvelu. Hygieniapassi.fi järjestää avoimia hygieniapassitestejä lähes päivittäin, ympäri vuoden ja useilla eri kielillä sekä yrityksille ja ryhmille räätälöityjä koulutuspaketteja yksityistilaisuuksina.

Hygieniapassi.fi hakee näppäriä ja innokkaita Ruokaviraston hyväksymiä hygieniapassitestaajia keikkatyöhön! Laadukkaaseen ja valtakunnalliseen palveluun tarvitaan hygieniapassitestaajia eri puolille Suomea.

Haemme verkostoomme testaajia, joilla on valmius järjestää avoimia normaali- ja erityistilannetestejä sekä tilaustestauksia ja -koulutuksia. Työkeikat painottuvat klo 15–19 väliselle ajalle arkisin, mutta testausta tai koulutusta voi olla myös muina ajankohtina. Testauspäivistä on mahdollista sopia joustavasti, mutta toivomme testaajilta mahdollisuutta sopia aikatauluista usean kuukauden aikajänteellä.

Työtehtäviin kuuluvat testien ja koulutusten järjestämisen lisäksi mm. testijärjestelyt, asiakaspalvelu testi- ja koulutustilanteissa sekä testaajalle kuuluvat Ruokaviraston hygieniapassitestaajan velvoitteet. Monipuoliset tekniset ratkaisut helpottavat työskentelyä ja testaajan tukena on Hygieniapassi.fi:n osaava asiakaspalvelu- ja markkinointitiimi.

Työ sopii hyvin esimerkiksi ammatinharjoittajalle tai oman työnsä ohessa keikkatyötä tekevälle.

Edellytämme

  • Ruokaviraston valtuuttamaa hygieniapassitestaajan pätevyyttä
  • Hyvää englanninkielen taitoa
  • Hyvää ruotsin kielen taitoa (Ahvenanmaa)
  • Valmiutta erityistilannetestien ja koulutusten järjestämiseen
  • Perustietotekniikan osaamista

Arvostamme energisyyttä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kielitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä avoin hakemuksesi otsikolla TESTAAJA (PAIKKAKUNTA) osoitteeseen [email protected]. Kerrothan oman esittelysi lisäksi testaus- ja koulutuskokemuksestasi, kielitaidostasi sekä mahdollisuuksistasi järjestää testejä ja koulutuksia. Ei-testaajaoikeudellisia hakemuksia ei käsitellä.