Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Tilaa koulullesi hygieniapassitesti

Hygieniapassi.fi tarjoaa koululaisille kätevän ja vaivattoman tavan suorittaa hygieniapassi kampanjahintaan 40 €.

Tilaa testi

Järjestä testi koulun omissa tiloissa – Hygieniapassi.fi hoitaa kaiken muun!
Samaan testiin ovat tervetulleita myös oppilaiden perheenjäsenet ja koulun henkilökunta.

Tilaa hygieniapassitesti

Ota ensimmäinen askel ja täytä oheinen yhteydenottolomake. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, ja sovitaan yhdessä testin tarkempi aikataulu.

Voit aina ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostitse tai puhelimitse:

Osaamistehdas Oy
[email protected]
0400 809 009 (arkisin klo 10–15)

Näin prosessi toimii:

Hygieniapassi.fi:n koulukampanja on saavuttanut suuren suosion yläkouluissa ja lukioissa ympäri Suomen. Yksityisen hygieniapassitestin järjestäminen onnistuu sujuvasti ja ilman ylimääräistä säätöä – testiä varten tarvitsemme koulultasi vain tarpeeksi suuren tilan. Muut käytännön järjestelyt hoidamme me! Lue lisää, miten testin järjestäminen käytännössä toimii:

  • 1 Ota yhteyttä Ota meihin yhteyttä ja kerro, milloin haluaisitte toteuttaa testin. Testiä varten tarvitsemme väljän tilan (esim. luokkahuone, ruokala, auditorio tai sali).
  • 2 Osallistujat ilmoittautuvat Luomme koululle oman linkin, jonka kautta osallistujat ilmoittautuvat ja maksavat hygieniapassitestin. Jokainen osallistuja maksaa testin itse tai yhdessä huoltajan kanssa. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat 14 päivän käyttöoikeuden Trainify-oppimissovellukseen.
  • 3 Testaaja tulee koululle Hygieniapassitestaajamme tulee pitämään hygieniapassitestin paikan päälle. Isoille ryhmille voimme pitää useamman testin. Jokainen tarvitsee testiin mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.
  • 4 Hygieniapassit lähetetään Testin läpäissyt osallistuja saa tiedon tuloksista testin jälkeen. Hygieniapassien toimituksessa kestää noin 3–4 viikkoa. Voimme toimittaa passit koululle yhteispostituksena tai suoraan jokaiselle osallistujalle.

Koulukampanjahinta

40 €

Koulukampanjahinta on 40 € (sis. alv 24 %) per henkilö vähintään 15 henkilön ryhmälle (hygieniapassitestin normaalihinta on 54 €). Hintaan sisältyy myös 14 vuorokauden käyttöoikeus Trainify-palveluun, jossa voi opiskella ja harjoitella hygieniapassitestin osa-alueita missä ja milloin vain (arvo 9,90 €).

Koulukampanjahinnat koskevat myös henkilökuntaa ja ryhmän perheenjäseniä.

Ota yhteyttä ja tilaa testi!

Aleksis Kiven koulu

Järjestimme hygieniapassitestin Aleksis Kiven koululla keväällä 2023. Istuimme alas Aleksis Kiven koulun opinto-ohjaajan Minna Hakosen kanssa ja kysyimme, miten hygieniapassitestin järjestäminen koululla sujui.

Soitin Hygieniapassi.fi:n asiakaspalveluun ja sain sovittua päivämäärän hygieniapassitestille jo samana päivänä. Testin järjestämisestä ei ole tullut koululle ylimääräistä työtä. Hygieniapassi.fi:n kautta onnistuimme järjestämään testin ennen oppilaiden kesäloman alkua. Tämän testin jälkeen toiveenamme olisi järjestää hygieniapassitesti koulullamme mahdollisesti uudelleen ensi vuonnakin!

MINNA HAKONEN
Opinto-ohjaaja
Koulukampanjaan sisältyy 14 vuorokauden Trainifyn käyttöoikeus!

Opi, harjoittele ja onnistu Trainifyn avulla

Trainify valmentaa sinut elintarvikehygienian huipulle! Lataa Trainify-sovellus ja opiskele hygieniaosaamisen perusteet alan ammattilaisten laatimilla oppitunneilla. Testaa taitosi tekemällä harjoitustestejä yli 700 väittämän tietopankista. Vahvista osaamistasi, hio taitojasi ja menesty hygieniapassitestissä!

  • Harjoittele missä ja milloin vain
  • Sisältää 8 kurssia ja 20 oppituntia
  • Väittämät perusteluineen ovat elintarvikealan ammattilaisten laatimia
  • Yli 700 väittämän tietopankki
  • Reaaliaikainen palaute vastauksiin
  • Kertaa sinulle haastavia kysymyksiä kustomoiduissa testeissä

Mikä on hygieniapassi?

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygienian osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, mikäli työssä käsitellään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Suoritetulla hygieniapassilla koululainen voi saada etulyöntiaseman esimerkiksi kesätöihin!

Hygieniapassin saa läpäisemällä hygieniapassitestin.

Lue lisää hygieniapassista täältä!

Miksi hygieniapassi kannattaa suorittaa yläkoulussa tai lukiossa?

Hygieniapassi kannattaa ehdottomasti hankkia yläkoulussa tai lukiossa! Nykyisen elintarvikelainsäädännön mukaisesti hygieniapassi on voimassa toistaiseksi, eli se ei käytännössä mene vanhaksi. Hygieniapassista on etua ei vain kesätöihin, vaan myös valtavan monessa eri ammatissa ja työtehtävässä. Eli passista on hyötyä koko tulevaisuuden työelämää ajatellen. Myös monessa lukiossa saattaa hygieniapassi olla mahdollista hyväksilukea osaksi opintoja.
avatar
AXEL MARTELIUS
Avainasiakkuuspäällikkö

Tilaa koulullesi hygieniapassitesti

Tilaa koululle hygieniapassitesti ottamalla yhtyettä Hygieniapassi.fi:n asiakaspalveluun. Tiimimme vastaa yhteydenottopyyntöihin nopealla aikataululla.

Tilaa testi

Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse:

Osaamistehdas Oy
[email protected]
0400 809 009 (arkisin klo 10–15)