Hygieniapassi – Hinta

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestejä lähes päivittäin koko Suomen alueella suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valikoimassa on hygieniapassitestejä myös mm. kiinaksi, thaiksi, arabiaksi, venäjäksi ja viroksi. Pyydettäessä Hygieniapassi.fi järjestää hygieniapassitestejä myös muilla kielillä sekä yksityistilaisuuksia ryhmille. Pyydä tarjous koulutus- tai testauspaketista!

Avointen hygieniapassitestien hinnat vaihtelevat testityypeittäin. Hinnat ja maksutapavaihtoehdot ovat näkyvissä kunkin tilaisuuden kohdalla. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Yksityistilaisuuksien hinta määräytyy testityypin minimiosallistujamäärän hinnan tai kokonaisuutta varten räätälöidyn tarjouksen mukaan.


Hygieniapassitesti

Suomeksi, ruotsiksi, englanniksi                           alkaen 54 € / hlö

Hylätyn testin uusinta                                            alkaen 35 € / hlö


Erityistilannetestit

Käännöstestit                                                        alkaen 99 € / hlö


Koulutukset

Verkkokoulutukset 2 h                                          alkaen 30 € / hlö

Verkkokoulutukset 4 h                                          alkaen 45 € / hlö     

 

Laskutuslisä yrityksille laskutettaessa 10 € / lasku (sis. ALV).

 

Peruutukset

Mikäli osallistuminen tilaisuuteen peruuntuu peruutusehtojen mukaisesti ja osallistumismaksu on suoritettu, lähetämme osallistujalle maksukoodin uutta ilmoittautumista varten. Maksukoodi lähetetään käyttäjätietoihin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja se on voimassa vuoden lähetyspäivästä. Maksunpalautuksista veloitamme käsittelymaksun, 2,50 € / palautus.