Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Hotel Kakola tarjosi koulutuksen koko henkilökunnalle:

02.10.2020
Jaa:


Hygieniapassi ei vanhene, mutta osaamisen virkistäminen kannattaa aina. Hyvä hygienia lisää niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin turvallisuutta koronaviruspandemian jatkaessa kulkuaan Suomessa ja maailmalla.

Yksi tämän syksyn upeimmista koulutusmiljöistä löytyy Suomen Turusta. Uuden Hotel Kakolan henkilökunnalle järjestettiin yksityinen hygieniapassikoulutus syyskuussa 2020.

"Suurimmalla osalla meistä on hygieniapassi, mutta näinä maailman aikoina, kun hygienia on tärkeämpää kuin koskaan, haluamme varmistaa, että kaikkien tiedot ja osaaminen on tämän päivän vaatimusten tasolla. Siksi teetimme koulutuksen ja testin koko henkilökunnalle, riippumatta siitä, onko heillä tutkinto tai voimassa oleva kortti." (Eerika Rinne, Hotel Kakola) 

Hygieniapassi.fi:ltä voi tilata räätälöidyn pituisen koulutuksen, jonka jälkeen järjestyy hygieniapassitesti koko ryhmälle tai vain osalle ryhmästä. Vaihtoehtoisesti osallistujat voivat ilmoittautua yksittäisiin, avoimiin hygieniapassitesteihin. Myös etäkoulutuksen ja hygieniapassitestien yhdistely on mahdollista - pyydä tarjous ja kysy lisää!

Kuva: Hotel Kakola


Ajankohtaista