Hygieniaopas – uusi painos ilmestynyt


Suomenkielisen Hygieniaopas – elintarvikehygienian perusteet -kirjan uusi 24. painos on nyt ostettavissa Hygieniapassi.fi verkkokaupasta. Vuonna 2023 ilmestyneeseen painokseen on tehty päivitys ruokamyrkytyksen määriä koskevaan tilastotietoon. Uudessa painoksessa huomioidaan myös elintarvikelain 297/2021 aiheuttamat muutokset.


Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun pellolta pöytään. Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa.


Kattava ja informatiivinen materiaali soveltuu mm. hygieniapassitestiin valmistautumiseen. Hygieniaopas – elintarvikehygienian perusteet on perusopas elintarvikehygieniasta, opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille.


Kirjan voi tilata testi-ilmoittautumisen yhteydessä tai verkkokaupastamme! Yritykset voivat tilata suurempia eriä lähettämällä tilauksen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]