Hygieniaopas – uusi 25. painos saatavilla nyt!
Suosittu Hygieniaopas: Elintarvikehygienian perusteet on ilmestynyt uudistettuna 25. painoksena ja on nyt saatavilla Hygieniapassi.fi-verkkokaupasta. Uusin painos (vuodelta 2025) on saanut uutena lisäyksenä uuden luvun elintarvikejätteen vähentämisestä.
Lisäksi kirjassa on tehty tarkennuksia sivuille 10, 26 ja 27, ja aiempi tieto hepatiitti A -viruksesta on korvattu ajantasaisemmalla tiedolla hepatiitti E -viruksesta (sivut 68–69).
Hygieniaoppaassa painotetaan edelleen elintarvikehygienian olennaista roolia koko elintarvikeketjussa ja toimijoiden vastuuta turvallisten ja puhtaiden elintarvikkeiden tuottamisessa. Oppaan selkeä ja ymmärrettävä teksti sekä havainnollistava kuvitus tekevät siitä erinomaisen oppimateriaalin eri käyttötarkoituksiin.
Opas soveltuu erityisesti:
- hygieniapassitestiin valmistautumiseen
- elintarvikealan opiskeluun ja koulutuksiin
- ammattikeittiöiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin
- elintarvikevalvontaan ja viranomaistoimintaan
- kertausmateriaaliksi jo kokeneille alan ammattilaisille
Kirjan voi tilata verkkokaupastamme tai testi-ilmoittautumisen yhteydessä. Yritykset voivat tehdä tilauksia myös suoraan sähköpostitse: [email protected]