Onko sinulla kiire saada hygieniapassi?

Hygieniapassi.fi järjestää runsaasti hygieniapassitestejä ympäri Suomea. Ilmoittaudu testiin ja voit saada väliaikaisen todistuksen jo samana päivänä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos tarvitset hygieniapassia nopeasti esimerkiksi uuden työpaikan vuoksi.

Väliaikainen todistus heti sähköpostiin

Jos läpäiset hygieniapassitestin, voit pyytää testaajaltasi tai asiakaspalvelusta väliaikaisen todistuksen. Tämä todistus voidaan lähettää sinulle sähköpostitse, jolloin voit esittää sen työnantajallesi heti testin jälkeen. Väliaikainen todistus toimii todisteena siitä, että olet suorittanut testin hyväksytysti ja olet oikeutettu varsinaiseen hygieniapassiin.

Mitä väliaikainen todistus vaatii?

Väliaikainen todistus edellyttää syntymäaikasi ja hyväksytyn hygieniapassitestin suorittamisen. Vaikka tämä todistus ei ole virallinen hygieniapassi, se toimii todistuksena testin hyväksymisestä. Näin ollen voit käyttää väliaikaista todistusta työnantajallesi ennen kuin virallinen Ruokaviraston myöntämä hygieniapassi saapuu postitse.

Hygieniapassin postitus

Hygieniapassin painatus, käsittely ja postitus vievät yleensä noin 4–6 viikkoa. Virallinen hygieniapassi toimitetaan siihen osoitteeseen, jonka kirjoitat testitilaisuudessa annettuun kirjekuoreen. On tärkeää varmistaa, että osoitetiedot ovat oikein, jotta passi saapuu perille viivytyksittä.

Miten ilmoittautua hygieniapassitestiin?

Hygieniapassi.fi-sivustolla voit helposti ilmoittautua testiin. Valitse itsellesi sopiva aika ja paikka, ja täytä ilmoittautumislomake. Testejä järjestetään säännöllisesti eri puolilla Suomea, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Miksi hygieniapassi on tärkeä?

Hygieniapassi on välttämätön monilla aloilla, erityisesti elintarvikealalla, jossa elintarvikehygienian tuntemus on kriittistä. Hygieniapassi osoittaa, että olet perehtynyt elintarvikehygienian perusvaatimuksiin ja olet valmis työskentelemään elintarviketurvallisuuden korkeiden standardien mukaisesti.


Hygieniapassin saaminen voi olla kiireellinen tarve, erityisesti uusien työmahdollisuuksien myötä. Hygieniapassi.fi tarjoaa nopean ja kätevän tavan suorittaa testi ja saada väliaikainen todistus, joka toimii todisteena hyväksytystä testistä. Varaa testiaikasi jo tänään ja varmista, että sinulla on tarvittavat asiakirjat uuden työpaikan varmistamiseksi!