Hygieniapassi Helsinki: Pääsylippu duuniin Stadin kuppiloihin!


Moi stadilainen safkaaja ja tuleva ravintola-alan ammattilainen!

Jos oot fiiliksissä Stadin safkaskenestä ja himoitset duunia saluunoissa, sulla on yksi tärkeä homma hoidettavana: hygieniapassi. Hygieniapassi on se ehta dokumentti, joka näyttää, että sä tiedät, miten pitää safka puhtaana ja turvallisena. Tsekataan, miks se on tärkeä ja miten sä voit saada sen.


Mikä ihmeen hygieniapassi?

Hygieniapassi on käytännössä sun lippu Stadin safkabisnekseen. Se osoittaa, että sä osaat hoitaa hommat niin, ettei mörssi mene pilalle ja että kaikki, mitä duunaat, on turvallista safkaa asiakkaille. Ravintolat, kahvilat ja muut kuppilat vaatii tän kortin, jotta niiden muru pysyy puhtaana ja turvallisena.


Miks just mun tarttee hankkii hygieniapassi?

Jos oot stadilainen, joka haluu duunata safkaa tai pyörittää kuppilaa, hygieniapassi on must. Se on merkki siitä, että sä oot skarppi ja osaat pitää huolen siitä, että kaikki mana on ehtaa. Stadin safkaskenessä se on käytännössä pakollinen, ja ilman sitä et pääse hommiin. Eli jos himoitset duunia, jossa safkaa tarjoillaan, tämä on se ensimmäinen steppi!


Miten mä saan hygieniapassin?

Meillä Hygieniapassi.fi:ssä on hygieniapassitestejä Stadin ytimessä ja lähiympäristössä, kuten Punavuoressa. Tuu mestoille, suorita testi ja saat sun passin nopeasti taskuun. 


Valmistaudu testiin – näin se käy:

  1. Pänttää kunnolla: Opettele, miten pidät safkan turvallisena. Tsekkaa netistä tietoa elintarvikehygieniasta ja varmista, että tiedät kaikki tärkeät asiat. Käy läpi harjoitustestejä ja -materiaaleja, jotta tiedät, mitä testissä tulee vastaan. Voit käyttää meidän verkkokoulutuksia, hygieniaoppaita ja Trainify-mobiilisovellusta.
  2. Ilmoittaudu testiin: Näet kaikki tulevat testit täältä!
  3. Saavu testiin ajoissa: Ota henkkarit mukaan ja ole paikalla ajoissa. Testissä on 40 oikein/väärin kysymystä ja tarvitset vähintään 34 oikeaa vastausta läpäistäksesi.


Miks valita meidät?

Meillä Hygieniapassi.fi:ssä on rento ja kannustava meininki. Me halutaan, että sä onnistut ja saat sun hygieniapassin helposti ja nopeasti. Meidän testeissä saat kaiken tarvittavan tuen ja opit, miten pidät stadilaisen murkinan turvallisena.


Valmiina duuniin?

Nyt kun tiedät, miten tärkeä hygieniapassi on, on aika ottaa ensimmäinen askel kohti sun unelmaduunia Stadin saluunoissa ja kuppiloissa. Ilmoittaudu hygieniapassitestiin nyt ja varmista, että sun safkat on aina ehtaa ja turvallista Meillä on hygieniapassitestejä Stadin ytimessä ja lähiympäristössä. Tuu mestoille ja suorita testi helposti.


Tsiigaa kaikki hygieniapassitestiajat Helsingissä!

Ilmoittaudu testiin tästä!


Jos haluat lisätietoja tai tarvitset muuten vaan jeesiä, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Me autetaan sua mielellään!


Nähdään testeissä ja pidetään Stadin safkat turvallisina!