Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Hygieniapassi – Hygieniapassitesti Brändö

Suorita hygieniapassi ja ilmoittaudu Hygieniapassi.fi:n järjestämään hygieniapassitestiin paikkakunnalla Brändö. Etsi alla olevasta listauksesta sopiva hygieniapassin suoritusajankohta paikkakunnalla Brändö ja siirry ilmoittautumaan hygieniapassitestiin painamalla "Ilmoittaudu"-painiketta. Mikäli et löydä sopivaa testiä paikkakunnalta Brändö, näet muiden paikkakuntien hygieniapassitestit täältä.

Muista myös tilata materiaalia hygieniapassitestiin valmistautumista varten verkkokaupastamme ja harjoitella testiin Harjoittele.fi-palvelussa.

Verkkomaksu tai luottokortti: Valitse sinulle sopiva testi listasta ja ilmoittaudu. Värit kertovat vapaiden paikkojen määrästä. 

Osallistujat yrityksen laskuun: Etsi sopiva testi/testit. Ilmoita sitten tiedot asiakaspalveluumme lomakkeella. Voit myös lähettää tarjouspyynnön, jos mielessäsi on oma koulutus ja/tai hygieniapassitesti ryhmälle!

 

left right

Hae Hygieniapassitestejä

Näytä: Lista Kartta
Aika Paikka Kieli Hinta

Toimi näin: