Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Ilmoittautuminen

Hygieniapassitesti ti 23.07.2019

Huomio kyseessä on erityistilannetesti. Lue ohjeet tarkkaan.
Ilmoittautumisaika on päättynyt Täynnä
Aika ti 23.07.2019 klo 10.00
Paikka Osaamistehdas Oy, Kokoustila Punavuori
Iso Roobertinkatu 20–22 A, 5.krs.
00120 Helsinki
Osaamistehdas Oy, Kokoustila Punavuori
Iso Roobertinkatu 20–22 A, 5.krs.
00120 Helsinki
Kielet englanti
Hinta 53 €
Lisää tietoa testistä  Lisää tietoa testistä 

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta.

Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hinta

verkkomaksu:

53 € Testin hinta
50 € Testin opiskelijahinta
30 € Hylätyn testin uusiminen

käteismaksu:

55 € Testin hinta
53 € Testin opiskelijahinta
35 € Hylätyn testin uusiminen

Lisätiedot

Tämä testi järjestetään, mikäli testiin osallistuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen sähköpostitse osoitteeseen info@hygieniapassi.fi.

Saavuthan testipaikalle 15 minuuttia ennen testin alkua. Ota mukaan voimassa oleva virallinen, kuvallinen henkilötodistus sekä voimassa oleva opiskelijakortti, mikäli olet opiskelija. voi tarkistaa tästä linkistä, mitkä dokumentit kelpaavat henkilöllisyyden todistamiseen.

Hyväksytyt henkilöllisyystodistukset

  • Suomalaiset dokumentit: suomalainen kuvallinen henkilöllisyystodistus, passi, ajokortti (myös mopokortti)
  • Ulkomaan virallinen passi
  • Muukalaispassi ja pakolaisen matkustusasiakirja
  • Poliisin tai rajavartiolaitoksen antama leimallinen asiakirja, joka todistaa passin olevan viranomaisen hallussa. Asiakirjassa tulee olla kopio passista.
  • Seuraavissa maissa myönnetty virallinen henkilökortti: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liettua, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tsekki, Unkari, Viro.

Lisätietoja henkilöllisyystodistuksista nettisivuiltamme, kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

Testilomakkeeseen täytetään tikkukirjaimilla vastaajan etu- ja sukunimi sekä syntymäaika. Testitilaisuudessa ei ole aikarajaa ja sieltä saa poistua aikaisintaan 20 minuutin kuluttua testin aloittamisesta. Testi koostuu 40 väittämästä, joista 34 tulee olla oikein testin läpäisemiseksi.

Tämä testi on normaali kirjallinen testi, joten huomioithan, että apuvälineet, kuten sanakirjat, eivät ole testin aikana sallittuja. Vastaamisen tulee tapahtua kirjallisesti ja täysin itsenäisesti. Vastaamiseen käytetään sinistä kuulakärkikynää, jolla osallistuja merkitsee rastin (x) "oikein" tai "väärin" -ruutuun sen mukaan onko hän samaa vai eri mieltä väittämän kanssa. Mikäli vastausta muutetaan, tulee ensimmäinen vastaus peittää selkeästi ja merkitä rasti oikean vastauksen kohdalle.

Vastauksien etsiminen tai katsominen muilta sekä muistiinpanojen/opiskelumateriaalin tai muiden apuvälineiden käyttö on kielletty. Ohjeiden noudattamatta jättäminen on peruste testin hylkäämiseen ja testattavan poistamiseen testitilasta.

Tervetuloa ja onnea testiin!