Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Hygieniapassi – Hygieniapassitesti Pirkkala

Suorita hygieniapassi ja ilmoittaudu Hygieniapassi.fi:n järjestämään hygieniapassitestiin paikkakunnalla Pirkkala. Etsi alla olevasta listauksesta sopiva hygieniapassin suoritusajankohta paikkakunnalla Pirkkala ja siirry ilmoittautumaan hygieniapassitestiin painamalla "Ilmoittaudu"-painiketta. Mikäli et löydä sopivaa testiä paikkakunnalta Pirkkala, näet muiden paikkakuntien hygieniapassitestit täältä.

Muista myös tilata materiaalia hygieniapassitestiin valmistautumista varten verkkokaupastamme ja harjoitella testiin Harjoittele.fi-palvelussa.

Verkkomaksu tai luottokortti: Valitse sinulle sopiva testi listasta ja ilmoittaudu. Värit kertovat vapaiden paikkojen määrästä. 

Osallistujat yrityksen laskuun: Etsi sopiva testi/testit. Ilmoita sitten tiedot asiakaspalveluumme lomakkeella. Voit myös lähettää tarjouspyynnön, jos mielessäsi on oma koulutus ja/tai hygieniapassitesti ryhmälle!

 

left right

Hae Hygieniapassitestejä

Näytä: Lista Kartta
Aika Paikka Kieli Hinta

Toimi näin:

{