Hyvissä ajoin hygieniapassitestiin

Moni suorittaa hygieniapassin kesätyön hakua varten. Onko hygieniapassi myös sinun to do -listallasi? Kevät on hygieniapassitestien sesonkia ja testejä on tarjolla runsaasti! Hygieniapassi.fi-sivulla on tällä hetkellä yli 400 avointa hygieniapassitestiä tammi-toukokuun väliselle ajalle. Hygieniapassitestejä järjestetään ympäri Suomen!

Hygieniapassi.fi suosittelee kuitenkin olemaan ajoissa liikkeellä. Vaikka testejä on avoinna runsaasti ja niitä avataan lisää lähes päivittäin, kestää virallisen hygieniapassin toimituksessa 2–5 viikkoa. Toimitusaikaan vaikuttaa sesonkiajat ja mahdolliset postitusviiveet. Hygieniapassitestaajalta on myös mahdollista saada väliaikainen todistus heti testin jälkeen.

Avoimet hygieniapassitestit eri kielillä näet täältä.

Muistathan, että virallinen hygieniapassi (kortti ja todistus) tulee aina säilyttää itsellä! Anna työnantajan arkistoon kopio. Mikäli sinun tarvitsee joskus tilata uusi hygieniapassi, onnistuu se vain alkuperäisen testipaperin (arkistointiaika 5 vuotta), hygieniapassikortin tai hygieniapassitodistuksen avulla.