Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.

Hygieniapassi – Ilmoittaudu koulutukseen

Tarvitsetko elintarvikehygienian tehokertauksen ennen hygieniapassitestiä tai haluatko kerrata hygieniaosaamistaitojasi?

Ilmoittaudu Hygieniapassi.fi:n hygieniaosaamiskoulutukseen ja paranna mahdollisuuksiasi läpäistä hygieniapassitesti! Koulutuksessa kerrataan elintarvikehygienian keskeisimpiä osa-alueita mm. ruokamyrkytysbakteereita, elintarvikelakia ja -lainsäädäntöä sekä omavalvontaa ja käydään läpi hygieniapassitestin vastaustekniikkaa. Koulutuksessa tehdään hygieniapassitestin mallitesti. Tervetuloa Hygieniapassi.fi:n koulutukseen!

Muista ilmoittautua koulutuksen lisäksi myös hygieniapassitestiin. Koulutukset eivät sisällä hygieniapassitestiä. Koulutus ja testi maksetaan erikseen.

Hygieniapassi.fi järjestää räätälöityjä koulutuksia ryhmille ja työpaikoille. Lähetä tarjouspyyntö ja kerro toiveistanne! Koulutuksia järjestetään suomen, ruotsin ja englannin kielllä sekä tulkkattua suomen kielestä toiselle kielelle. Koulutuspaketteihin voidaan sisällyttää hygieniapassitesti, kirjallinen materiaali ja Harjoittele.fi-harjoitteluaika.

Koulutukset - Utajärvi

HaeEikö löytynyt sopivaa koulutusta? Etsi lähin koulutus tai ota yhteyttä

  • Runsaasti tilaa
  • Paikkoja rajoitetusti
  • Muutama paikka jäljellä
  • Täynnä
Ajankohta Kieli Kaupunki Paikka Ilm. viim. Paikkoja
Näytä lisää