Kuinka hankin hygieniapassin?

Hygieniapassi on valttikortti työnhaussa ja moni työpaikka vaatii työntekijöiltään hygieniapassin. Kevät on alkanut ja kesätyöhaku on monelle ajankohtainen. Suorita hygieniapassi taskuusi helpottamaan työnhakua!

Hygieniapassi.fi järjestää hygieniapassitestejä ympäri Suomen. Löydät kaikki tulevat hygieniapassitestit listattuna täältä. Voit etsiä testejä joko paikkakunnan tai kielen perusteella. Kun löydät hygieniapassitestin, johon haluat osallistua, kirjaudu käyttäjällesi tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi täyttämällä testiin ilmoittautuvan tiedot. Tämän jälkeen järjestelmä siirtää sinut verkkomaksuun. Kun ilmoittautuminen ja maksu on suoritettu onnistuneesti, ilmoittautunut saa sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisesta. 

Hygieniapassitestiä varten on hyvä harjoitella ja Hygieniapassi.fi tarjoaa kolmea eri tapaa harjoitella: verkkokoulutukset, hygieniaoppaat ja Harjoittele.fi - palvelu. Löydät lisää tietoa Harjoittele.fi- palvelusta sekä harjoitteluajan aktivointiohjeet täältä.

Tulethan hygieniapassitestiin ajoissa 15 minuuttia ennen testin alkua. Muista ottaa mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus! Hygieniapassitesti suoritetaan paperisena testinä, joka sisältää 40 oikein / väärin väittämää. Testin alin hyväksytty pisteraja on 34.

Tuloksen hygieniapassitestistä saat sähköpostiisi testin jälkeen. Hygieniapassitestaaja tilaa hygieniapassin ensin Ruokavirastolta, jonka jälkeen postittaa sen sinulle testissä ilmoittamaasi osoitteeseen. Hygieniapassitodistus saapuu noin 4-6 viikon kuluttua testipäivästä. Testaajalta on saatavilla väliaikainen todistus sähköpostiin, mikä on pätevä dokumentti hygieniaosaamisesta, kunnes virallinen todistus saapuu postissa. 

Lisätietoa saat olemalla yhteydessä Hygieniapassi.fi asiakaspalveluun puhelimitse: 0400 809 009 tai sähköpostilla: [email protected]