Lupa kokata: mitä hygieniapassi todella tarkoittaa ruoanlaitossa

Hygieniapassi.fi tarjoaa mahdollisuuden opiskella elintarvikehygieniaa verkkokursseilla ja mobiilisovelluksella. Hygieniapassi ei ole hyödyllinen ainoastaan työelämässä, vaan myös kotikeittiössä. Hygieniapassin suorittaneet asiakkaat ovat havainneet, että elintarvikehygienian tietotaito tuo merkittäviä etuja niin ammatillisesti kuin arjessakin.

Hygieniakäytännöt työelämässä ja kotona

Hygieniapassin suorittaminen antaa sinulle kattavat tiedot ja taidot elintarvikehygieniasta. Tämä ei ainoastaan paranna ammattitaitoasi elintarvikealalla, vaan myös lisää kykyäsi ylläpitää korkeaa hygieniatasoa kotona. Asiakkaamme ovat kertoneet kokemuksistaan seuraavasti:

 • Ravintolat ja kotikeittiöt: "It not only helps us to maintain food hygiene in public restaurants and kitchens, but also at our home during our daily activities in the kitchen."

 • Ruoan ja jätteen käsittely: "I believe it is very important even for our home kitchens to know the correct way to handle food and garbage."

 • Yleinen hygieniatietoisuus: "On hyvä tietää yleisellä tasolla hygieniasta ja huomioida hygienian vaatimusten taso kotona ja yleisellä paikalla, varsinkaan kun ei ole työelämässä joutunut työhön, joka sivuaisi hygieniavaatimuksia."

 • Terve elämä: "Hygieniapassista on hyötyä monellakin tapaa esim työssä, koulussa, kotona. Hygieniatieto on välttämätöntä terveelle elämälle!"


Elintarvikehygienian opiskelu

Hygieniapassi.fi tarjoaa monipuolisia verkkokursseja, jotka kattavat kaikki elintarvikehygienian osa-alueet. Näihin kursseihin sisältyy muun muassa:

 • Ruoan käsittely: Opi turvalliset menetelmät ruoan valmistukseen ja säilytykseen.

 • Jätteiden hallinta: Ymmärrä oikeat tavat ruokajätteen käsittelyyn ja hävittämiseen.

 • Henkilökohtainen hygienia: Opettele parhaat käytännöt henkilökohtaisen hygienian ylläpitämiseksi keittiössä.


  Lisäksi käytössäsi on uusi ja innovatiivinen Trainify-mobiilisovellus, jonka parissa voit opiskella ja harjoitella elintarvikehygienian perusteita mielekkäällä ja tehokkaalla tavalla.

  LUE LISÄÄ TRAINIFY-sovelluksesta täältä!
  Miksi hygieniapassi on tärkeä

  Hygieniapassin avulla varmistat, että tunnet ja osaat soveltaa elintarvikehygienian perusperiaatteita. Tämä pätevyys on välttämätön, jos työskentelet elintarvikealalla, mutta se on yhtä tärkeä myös kotikeittiössä. Oikeanlainen hygienian ylläpito vähentää ruokamyrkytysten riskiä ja parantaa yleistä terveyttä.

  Lupa kokata tarkoittaa paljon muutakin kuin ruoan valmistamisen taitoa. Se tarkoittaa myös tietämystä ja kykyä ylläpitää korkeaa hygieniatasoa, joka suojaa terveyttä sekä työelämässä että kotona. Hygieniapassi on avain näiden taitojen hankkimiseen. Ilmoittaudu Hygieniapassi.fi:n kursseille ja varmista, että sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot turvalliseen ja terveelliseen ruoanlaittoon!


  Ilmoittaudu kursseille nyt ja ota askel kohti parempaa hygieniaa sekä työssä että arjessa. Lupa kokata on lupaus terveellisemmästä ja turvallisemmasta tulevaisuudesta!