Osaamistehdas Oy

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen nuori ja innovatiivinen koulutus-, testaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tiimillämme on usean kymmenen vuoden kokemus mm. elintarvikealasta, verkkopalveluista sekä yrittäjyydestä. Olemme edelläkävijäyritys maan laajuisessa hygieniapassitestauksessa laajan kansallisen hygieniapassitestaajaverkostomme kautta.

Työelämänkortit

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestausta ja -koulutuksia lähes vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaitoiset Ruokaviraston hyväksymät hygieniapassitestaajamme järjestävät hygieniapassitestejä ja koulutuksia ympäri Suomen kymmenillä eri kielillä. Lisäksi tarjolla on myös erityistestimahdollisuuksia esimerksi lukihäiriöisille ja aistivammaisille. Otamme huomioon monenlaiset oppijat. Järjestämme testejä ja koulutuksia räätälöidysti myös yrityksen tai oppilaitoksen omissa tiloissa.

Anniskelupassit.fi tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien ravitsemisalanoppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen.

Harjoittele.fi on harjoittelusivusto, joka mahdollistaa työelämänkorttien testeihin valmistautumisen vaivattomasti aikaan ja paikkaan katsomatta. Aihealueina Harjoittele.fi -palvelussa ovat hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuus ja järjestyksenvalvonta. Harjoittelumahdollisuuksia on tulossa myös muihin työelämänkortteihin.

Palvelemme myös englanniksi osoitteissa Hygienepassport.fiAlcoholpassport.fi ja Trainify.fi.

Kokoustilat

Osaamistehtaan toimisto sijaitsee Punavuoressa, Helsingissä. Tutustu kokoustiloihimme, pyydä tarjous ja varaa kokoustila omaan tilaisuuteesi!

 

Löydä meidät somesta!

Osaamistehdas Facebookissa

Osaamistehdas Linkedin:ssä