Osaamistehdas X Startup Refugees - Yhteistyötä työllisyyden parantamiseksi

Yhteistyössä on voimaa! Startup Refugees ja Hygieniapassi.fi / Osaamistehdas Oy ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2015, kun suuri määrä turvapaikanhakijoita saapui Suomeen. Tavoitteenamme on ollut edistää maahanmuuttajien työllistymistä kouluttamalla ja tarjoamalla mahdollisuuksia työelämänkorttien suorittamiseen. Hyvä esimerkki on monella alalla ja monenlaisissa työtehtävissä tarvittava hygieniapassi.

Yhdessä olemme tuottaneet mm. Harjoittele.fi-palveluun hygieniapassin harjoitteluosion arabiaksi. Arabiankielinen harjoittelumahdollisuus on saatavilla arabiankieliseen hygieniapassitestiin osallistuville asiakkaillemme! Lähiaikoina julkistamme niin ikään yhteistyössä toteutetun Harjoittele.fi:n hygieniapassin darinkielisen version asiakkaidemme käyttöön.

Räätälöidyt ja yhteistyöllä toteutetut koulutukset ja koulutusmateriaalit ovat olleet suosittuja ja toivomme, että yhteistyömme jatkuu vielä pitkään.

“Osaamistehdas on Startup Refugees verkoston aktiivisimpia jäseniä. Heidän työntekijänsä ovat todella ammattitaitoisia ja olemme yhdessä järjestäneet koulutuksia eri kielillä pakolaisille ja maahanmuuttajille ympäri Suomen. Yhteistyön ansiosta sadat maahan tulleet ihmiset ovat edistäneet työelämätaitojaan ja mahdollisuuksia saada töitä Suomessa.” (Arkan Aal-Owayef, Employment Program Manager, Startup Refugees)

Onko sinulla tiedossasi ryhmä erityistarpeilla tai haluaisitko tilata koulutuksen tai testin ryhmälle? Mietitään yhdessä sopiva ratkaisu. Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta ja/tai hygieniapassitestistä tarjouspyyntölomakkeella.