Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Siskon Siivous: Elintarvikehuoneiston siivoojan tärkeä ymmärtää elintarvikehygienian pääperiaatteet

13.11.2020
Jaa:


Elintarvikehuoneistossa työskentelemiseen tarvitaan elintarvikehygienian osaamista työtehtävästä riippumatta. Hygieniapassi ei ole vaatimus jokaiseen tehtävään, mutta elintarvikelain mukaan, kaikkien elintarvikehuoneistossa työskentelevien osaaminen tulee olla riittävällä tasolla. (Ruokavirasto)

Siskon Siivous tarjosi syksyllä 2020 työntekijöilleen hygieniaosaamiskoulutuksen ja hygieniapassitestin.

"Siskon Siivouksessa yhtenä vuoden 2020 painopistealueena on siivoojien ja koko henkilökunnan koulutustason nostaminen ja osaamisen varmistaminen. Tähän kuuluu myös hygieniapassikoulutusten järjestäminen. Valitsimme yhteistyökumppaniksemme Osaamistehtaan / Hygieniapassi.fi:n, jonka kanssa yhteistyön aloittaminen ja koulutusten suunnitteleminen on ollut vaivatonta.

On tärkeää, että siivoojat ymmärtävät elintarvikehygienian pääperiaatteita siivotessaan elintarvikehuoneistoja tai muita sellaisia kohteita, joissa esim. osallistumme avustaviin ruoanjakelutehtäviin tai pintojen puhdistamiseen." (Paula Haanpää, kehitysjohtaja, Siskon Siivous)

Hygieniapassi.fi järjestää hygieniaosaamiskoulutuksia ja hygieniapassitestejä yritysten tarpeet huomioiden. Henkilökunnan elintarvikehygienian osaamisen voi päivittää ajan tasalle järjestämällä pelkän räätälöidyn koulutuksen tai kattavamman koulutus+testaus -paketin avulla. Koulutusosuuden järjestäminen on mahdollista myös etänä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kuvat: Siskon Siivous Oy


Ajankohtaista