Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

TALVITARJOUS! Hygieniaosaaminen selkokielellä 9,90 € (norm. 25 €)


(0)

Kuvaus

Kirja antaa selkokielellä perustiedot hygieniaosaamisesta. Oppaassa on runsaasti kuvia ja hygienian peruskäsitteitä selostava osio. Tämä opaskirjanen on tarkoitettu hygieniaosaamisen opiskeluun kaikille niille, joiden opiskelu sujuu parhaiten selkokielellä. Kirja soveltuu hyvin myös yläkouluikäisille sekä henkilöille, joiden äidinkieli ei ole suomi.

Hygieniaosaamista vaaditaan kaikilta, jotka käsittelevät elintarvikkeita. Erityisesti niiltä, jotka käsittelevät pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita, vaaditaan hygieniapassi, todistus hygieniaosaamisestaan. Kaikkien, jotka tekevät työtä elintarvikealalla, täytyy tuntea Suomen lain tärkeimmät elintarvikemääräykset. Elintarvikealan työpaikkoja ovat mm. elintarviketehtaat, elintarvikekaupat, ravintolat, kahvilat, pitseriat, kioskit ja tukkuliikkeet sekä kuljetusautot.

56 s. Tuotanto: Opetushallitus 2009 3. tarkistettu painos
Tuotenumero: 1186041, ISBN 978-952-13-4114-4

Hinta sis. alv 10 % ja postituksen Suomeen.

9,90 €
sis. 10% alv.

Tuotearvostelut

Ei arvosteluja