Yritysilmoittautuminen: Verkkokoulutukset lisätuotteina

Verkkokoulutuksiin ilmoittautuminen on nyt mahdollista yritysasiakkaille testi-ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestelmä ehdottaa verkkokoulutuksia lisätuotteina, mikäli koulutuksia järjestetään samalla kielellä muutama päivä ennen valittua hygieniapassitestiä. Koulutuksia järjestetään kahden ja neljän tunnin pituisina. Voit ilmoittaa yhden tai useamman osallistujan kerralla ja valita kaikille toivotut lisätuotteet.


Miten yritysilmoittautuminen toimii?

Työntekijöiden tai opiskelijoiden ilmoittaminen hygieniapassitestiin yrityksen laskuun onnistuu kätevästi. Avoimien hygieniapassitestien kohdalla voit valita, ilmoittaudutko testiin yksityishenkilönä verkkomaksulla, vai ilmoitatko osallistujia yrityksen laskuun. Yritysilmoittautumisen kautta voit myös ilmoittaa samalla kertaa yhteen testiin useamman osallistujan! Voit tehdä yritystilauksen, kun olet kirjautunut ulos omalta tililtäsi. Katso video alta.

Tilaukset laskutetaan koontilaskuina. Mikäli saamme siis useita tilauksia samoilla laskutus- ja viitetiedoilla, yhdistämme ne samalle laskulle.