Hygieniapassitestin järjestäminen ukrainan kielellä

Hygieniapassitesti on mahdollista järjestää myös ukrainan kielelle (kirjallisesti) käännettynä. Testi on tällöin nk. käännöstesti, jolloin testaaja tilaa erikseen käännöksen jokaiselle testikerralle. Käännös on testitilanteessa erillisellä paperilla virallisen vastauslomakkeen vieressä.

Hygieniapassi.fi:n avoimet ukrainankieliset testit näet täältä. Järjestämme niitä kysynnän mukaan. Tarvittaessa voit tiedustella testien tilannetta asiakaspalvelustamme sähköpostitse ([email protected]) ja tarvittaessa lisäämme yhteystietosi kyseisen testikielen odotuslistalle. Testejä järjestetään myös venäjän kielellä. Avoin testi järjestetään, kun osallistujia on vähintään 6. Testin hinta on 99 € / hlö (sis. alv 24 %). Voit myös pyytää tarjousta yksityistilaisuudesta tarjouspyyntölomakkeella.

Hygieniapassitestiin valmistautuminen ukrainan kielellä on mahdollista ukrainan kielelle tulkatussa koulutuksessa. Hygieniapassi.fi voi järjestää tulkattuja koulutuksia tilauksesta ryhmille. Valitettavasti Suomessa ei ole tällä hetkellä saatavilla kirjallista materiaalia ukrainan kielellä.


Suuntaa antava hintaesimerkki 20 henkilön ryhmälle:

- Suomenkielinen koulutus 4 h + tulkkaus ukrainan kielelle

- Hygieniapassitesti ukrainan kielelle käännettynä

--> 135 € / hlö, hinta sisältää alv. 24 %.


Lisätietoja käännöstestien järjestämisestä

Avoimet testit ukrainan kielellä

Avoimet testit venäjän kielellä