Koulukampanja: helppo ja edullinen tapa saada hygieniapassi


Tiesitkö, että yläkoululaisille ja lukiolaisille on tarjolla kätevä ja vaivaton tapa suorittaa hygieniapassi kampanjahinnoin? Koulukampanja tarjoaa kouluille loistavan mahdollisuuden järjestää hygieniapassitesti oppilaille helposti ja edullisesti.

Mikä hygieniapassi on?

Hygieniapassi on arvokas työelämänkortti, joka kannattaa hankkia jo nuorena. Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Hygieniapassin tarkoituksena on edistää yleistä elintarviketurvallisuutta. Elintarvikealalla toimivan henkilön on osattava käsitellä elintarvikkeita turvallisesti ja hygieenisesti. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Kahvila, ravintola, suurkeittiö, kioski, pikaruokaravintola, elintarvikemyymälä, päiväkoti tai elintarvikkeita valmistava tehdas ovat esimerkkejä sellaisista työpaikoista, joissa hygieniapassia tarvitaan.

Miksi suorittaa hygieniapassi yläkoulussa tai lukiossa?

Suosittelemme ehdottomasti hygieniapassin suorittamista yläkoulussa tai lukiossa. Näin oppilaat saavat merkittävän edun tulevaisuuden työelämää ajatellen. Hygieniapassia voi hyödyntää monissa eri työtehtävissä ja sen saaminen jo kouluaikana voi olla valttia tulevissa työnhakutilanteissa. Hygieniapassi ei ole vain kesätöihin liittyvä etu, vaan se avaa ovia moniin eri ammatteihin ja työtehtäviin. Lisäksi hygieniapassin voi monissa lukioissa hyväksilukea osaksi opintoja!

Miten koulukampanja toimii?

Hygieniapassi.fi tarjoaa teille mahdollisuuden järjestää oppilaille yksityinen testitilaisuus koulun omissa tiloissa. Testin hinta on kampanjassa vain 40 € per henkilö vähintään 15 hengen ryhmälle, mikä on huomattava alennus normaalihintaan verrattuna (54 €). Kampanjaan sisältyy myös 14 vuorokauden Harjoittele.fi-tilaus, jolla voi valmistautua testin osa-alueisiin missä ja milloin vain.

Koulukampanjaan osallistuminen on helppoa:


1. Ota yhteyttä: Ottakaa meihin yhteyttä ja kertokaa sopiva päivämäärä testille. Tarvitsemme väljän tilan turvavälein, esimerkiksi ruokalan, auditorion tai salin.


2. Ilmoittautuminen: Me luomme teille oman ilmoittautumis- ja verkkomaksulinkin. Jokainen osallistuja maksaa testin itse tai yhdessä huoltajan kanssa. Ilmoittautumisen jälkeen jokainen saa oman 14 vuorokauden Harjoittele.fi-käyttökoodin sähköpostitse.


3. Testin suoritus: Hygieniapassitestaajamme tulee paikan päälle valmistelemaan tilan testiä varten ja pitää testin ryhmälle. Voimme järjestää useampia testejä isommille ryhmille. Jokainen tarvitsee mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.


4. Todistusten toimitus: Testin läpäisseille lähetämme todistukset ja passit joko koululle tai suoraan osallistujille. Toimituksessa kestää noin 3–4 viikkoa.

Harjoittele.fi-palvelu – valmistautuminen on avain menestykseen!

Koulukampanjaan sisältyvä Harjoittele.fi-palvelu on erinomainen valmistautumiskeino hygieniapassitestiin. Pelinomaisella sivustolla voi harjoitella yli 700 väittämän tietopankkia, saaden reaaliaikaista palautetta vastauksiin. Harjoittelu onnistuu missä ja milloin vain, jopa kännyköissä ja tableteissa.


Ota yhteyttä Hygieniapassi.fi:n asiakaspalveluun ja varaa testipäivä koululle jo tänään!


LISÄTIETOA KOULUKAMPANJASTA: https://hygieniapassi.fi/hygieniapassitesti-koululla

Hygieniapassitesti Aleksis Kiven koululla: https://hygieniapassi.fi/hygieniapassitesti-koululaisille