Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Hygieniapassin uusintatilaus


(0)

Kuvaus

Hygieniapassitestaaja voi tehdä hygieniapassin uusintatilauksen alkuperäisen testipaperin tai aiemmin myönnetyn hygieniapassin osan (kortti tai todistus) perusteella.

Voit tehdä hygieniapassin uusintatilauksen Hygieniapassi.fi:n kautta, mikäli sinulla on tallella vähintään toinen hygieniapassin osa tai olet suorittanut hygieniapassin Hygieniapassi.fi:n testaajan järjestämässä testitilaisuudessa*. Otathan yhteyttä Hygieniapassi.fi:n asiakaspalveluun ennen uusintatilauksen tekoa.

Toimita jäljellä oleva hygieniapassin osa ja nimenmuutostapauksessa ote Digi- ja väestötietoviraston omien tietojen tarkistuksesta tai oikeaksi todistettu jäljennös virkatodistuksesta testaajallemme arkistoitavaksi. Liitteet voi toimittaa osoitteeseen Osaamistehdas Oy / Hygieniapassi.fi, Iso Roobertinkatu 20–22 A, 00120 Helsinki. Huom! Osaamistehdas Oy / Hygieniapassi.fi ei vastaa postissa kadonneista/vahingoittuneista lähetyksistä.

*HUOM! Testipapereiden arkistointivelvollisuus on muuttunut ja testaajat arkistoivat testipapereita viisi vuotta 1.1.2020 alkaen. Testipaperit tuhotaan viiden vuoden arkistointiajan jälkeen. Testipaperit, joiden arkistointivelvollisuus on päättynyt 31.12.2019 mennessä ja arkistointivelvollisuus oli vähintään kolme vuotta on saatettu osin hävittää vuoden 2019 puolella. Näiden osalta tulee erikseen varmistaa, onko oma testipaperi vielä tallella ja voiko uusintatilauksen tehdä alkuperäisen testipaperin perusteella.

44,00 €
sis. 24% alv.

Tuotearvostelut

Ei arvosteluja