Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Hygieniapassitestiin oikeuttava lahjakortti


(0)

Kuvaus

Lahjakortti hygieniapassitestiin on hyödyllinen ja pitkäkestoinen lahja. Hygieniapassin avulla voi päästä alan töihin ja työnantajien huomioon! Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, mikäli työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita, esim. kahvilassa, ravintolassa, kioskissa, suurkeittiössä, pikaruokaravintolassa, elintarvikemyymälässä, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tehtaassa.

Lahjakortti oikeuttaa yhteen Hygieniapassi.fi:n järjestämään suomen-, ruotsin- tai englanninkieliseen hygieniapassitestiin. Lahjakortti sekä hygieniapassitestin varaamiseen oikeuttava koodi toimitetaan sähköisesti.

Toimi näin: tulosta sähköpostilla saamasi Hygieniapassi-lahjakortti ja kirjoita siihen saamasi kertakäyttöinen koodi. Voit antaa koodin myös sellaisenaan. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Anna jollekin kannattava ja hyödyllinen lahja!

54,00 €
sis. 24% alv.

Tuotearvostelut

Ei arvosteluja