Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn
Englanti: Basic Facts of Food Hygiene
(1)
Kuvaus
Kätevässä A5-kokoisessa kirjassa on englanniksi tiivistetty 40 sivuun elintarvikehygienian perustieto keskittyen hygieniaosaamistestin aihealueisiin. Aineisto on koekäytetty satojen testiin valmistautuneiden kanssa. Palaute on ollut myönteistä. Kirja sopii mainiosti sekä itseopiskeluun sellaisenaan että hygieniakoulutuksen ohella. Kirjan rakenne ja kuvitus ovat samat kuin suomalaisessa alkuperäispainoksessa.
Sisältöä mm.:
elintarvikehygienia
henkilökohtainen hygienia
ruokamyrkytykset
riski- ja vaaratekijät
toimijan vastuu
siivous ja puhtaanapito
omavalvonta ja ilmoitusmenettely
jätehuolto
Oiva-järjestelmä
Basic Facts of Food Hygiene, 3rd edition, 2012
ISBN 978-952-99108-6-1
Hinta sis. alv 10 % ja postituksen Suomeen.
Kyseessä on fyysinen tuote, joka toimitetaan postitse.