Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Turkki: Temel gıda hijyen kılavuzu


(0)

Kuvaus

Kätevässä A5-kokoisessa kirjassa on turkiksi tiivistetty 40 sivuun elintarvikehygienian perustieto keskittyen hygieniaosaamistestin aihealueisiin. Aineisto on koekäytetty satojen testiin valmistautuneiden kanssa. Palaute on ollut myönteistä. Kirja sopii mainiosti sekä itseopiskeluun sellaisenaan että hygieniakoulutuksen ohella. Taitto ja kuvitus noudattelevat suomenkielistä Elintarvikehygienian perusteet -kirjaa.

Sisältöä mm.:

  • elintarvikehygienia
  • henkilökohtainen hygienia
  • ruokamyrkytykset
  • riski- ja vaaratekijät
  • toimijan vastuu
  • siivous ja puhtaanapito
  • omavalvonta ja ilmoitusmenettely
  • jätehuolto
  • Oiva-järjestelmä
Temel gıda hijyen kılavuzu, nid., 2010 ISBN 978-952-67397-1-7

Hinta sis. alv 10 % ja postituksen Suomeen.

--------------

We offer the basics of food hygiene in Turkish, summarized into a 40 page, A5 sized book. The material has been tested with hundreds of test trainees and the feedback has been positive. The book is great for use in independent studying and in combination with the hygiene proficiency training. Layout and illustration are identical with the Finnish Elintarvikehygienian perusteet book.

Excerpt from contents:

  • Food hygiene
  • Personal hygiene
  • Food poisonings
  • Dangers and risk factors
  • Responsibilities
  • Cleaning and sanitation
  • In-house control and reporting conduct
  • Waste disposal
  • Oiva-system

The price includes VAT 10% and shipping within Finland

25,00 €
sis. 10,0% alv.

Tuotearvostelut

Ei arvosteluja