Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn

Hygieniapassin uusintatilaus


(0)

Kuvaus

HUOM! Ruokaviraston tietojärjestelmän uudistuksen vuoksi emme pysty käsittelemään uusintatilauksia toukokuun 2024 aikana kuin kiireellisissä tapauksissa! Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos mietit uusintatilauksen tekemistä.

Onko hygieniapassisi kadonnut? Onko nimesi tai syntymäaikasi muuttunut? Tältä sivulta voit tehdä hygieniapassin uusintatilauksen. Otathan yhteyttä Hygieniapassi.fi:n asiakaspalveluun ennen uusintatilauksen tekoa.

Uusintatilaus on mahdollista jos a) sinulla on tallessa aiemmin myönnetystä hygieniapassista (kortti tai todistus) b) olet tehnyt hygieniapassitestin Hygieniapassi.fi:n järjestämässä tilaisuudessa ja tästä testistä on alle viisi vuotta.

Et voi tehdä uusintatilausta, mikäli olet kadottanut molemmat osat hygieniapassistasi (kortin ja todistuksen) sekä testistäsi on yli viisi vuotta.

HUOM: Otathan aina yhteyttä Hygieniapassi.fi:n asiakaspalveluun ennen uusintatilauksen tekoa.

44,00 €
sis. 24% alv.

Tuotearvostelut

Ei arvosteluja