Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn
Svenska: Grunderna i livsmedelshygien bok
(0)
Kuvaus
Repetitionsboken (i 40 sidor) hjälper att uppdatera hygienkunnande och underlättar förberedelsen för hygienkompetenstesten. Layout och illustering är samma som i Elintarvikehygienian perusteet.
Grunderna i livsmedelshygien bok, 2009
ISBN 978-952-99108-8-5
Priset inkl. moms. 10 % och inhemska postkostnader.
Kätevässä A5-kokoisessa kirjassa on ruotsiksi tiivistetty 40 sivuun elintarvikehygienian perustieto keskittyen hygieniaosaamistestin aihealueisiin. Aineisto on koekäytetty satojen testiin valmistautuneiden kanssa. Palaute on ollut myönteistä. Kirja sopii mainiosti sekä itseopiskeluun sellaisenaan että hygieniakoulutuksen ohella. Kirjan rakenne ja kuvitus ovat samat kuin suomalaisessa alkuperäispainoksessa.
Sisältöä mm.:
elintarvikehygienia
henkilökohtainen hygienia
ruokamyrkytykset
riski- ja vaaratekijät
toimijan vastuu
siivous ja puhtaanapito
omavalvonta ja ilmoitusmenettely
jätehuolto
Oiva-järjestelmä
Grunderna i livsmedelshygien bok, 2009
ISBN 978-952-99108-8-5
Hinta sis. alv 10 % ja postituksen Suomeen.
--------------
We offer the basics of food hygiene in Swedish, summarized into a 40 page, A5 sized book. The material has been tested with hundreds of test trainees and the feedback has been positive. The book is great for use in independent studying and in combination with the hygiene proficiency training. Layout and illustration are identical with the Finnish original Elintarvikehygienian perusteet book.
Excerpt from contents:
Food hygiene
Personal hygiene
Food poisonings
Dangers and risk factors
Responsibilities
Cleaning and sanitation
In-house control and reporting conduct
Waste disposal
Oiva-system
The price includes VAT 10% and shipping within Finland